Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mauzes

addikt

válasz zombikiller #26 üzenetére

Én viszont azt nem igazán értem, hogy hogyan lehet hozzászokni a zajhoz... Persze, akinek nincs elég pénze, az nyilván nem fog ilyen-olyan ventiket meg ''hangszigetelt'' házat venni, ez rendben is van. De azok közül, akiknek van lehetőségük a megfontolásra, szerinted hányan használják egész nap a gépüket? Vagy hányan használják éjszaka? Olyan is van, akit egyszerűen csak zavar a zúgás. Rengeteg embernek elég fontos ez a téma, nem csoda, hogy egyre inkább fordulnak e felé a gyártók is...
    Na most, hogy ez a ház milyen lesz, azt majd meglátjuk, én nem tudok róla semmit mondani.

Más: valaki írta a P180-ról is, hogy parasztvakítás. Én több tesztet elolvastam róla, és szinte mindenhol azt írták, hogy ez az egyik leghalkabb ház, amit eddig próbáltak. Fórumozók körében olvashattam negatív véleményeket, de a legtöbb tulajdonos elégedett volt vele. Ha valaki azt hitte, hogy NINCS hangja, és megvette, az biztos csalódott volt, de itt inkább az elvárásokkal van baj, mint magával a házzal. Igaz, hogy drága, de attól még lehet valami jó (szerintem).

Új hozzászólás Aktív témák