Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombikiller
tag
boccs igazad van egy kicsit elszóltam magam, mert hát ki tudja azért nem lehetetlen, hogy jó lesz az a hangszigeteés bár én személy szerint nem sok esélyt látok rá bár gondolom úgyis le lesz majd tesztelve és akkor majd meglátjuk ha összejön akkor respect for nexus. Bár mondjuk nálam pl rohadt hangos az egész gép a CPU ventitől meg eleve elég szellős a kialakítása háznak, bár szerintem nem is fontos, hogy csendes kialakítású legyen egy ház vagy maga a gép mert egy idő után úgyis hozzászokik az ember és nem foglalkozik az ember , nálam mondjuk az ilyen akkor lenne hasznos, hogyha hajnalig sunyiban gépeznék, így kevesebb eséyllel költeném fel az ősöket XD
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi