Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
hmm...az nzxt-nek is van egy ilyesmi hoszigetelt haza, csak abban nem forditott az elrendezes. de az is szepen ki van belelve hangszigetelo anyagokkal es sok jot irtak rola eddig kulfoldon, itt az oldala: [link]
esetleg ossze lehetne hasonlitani ezzel a hazzal ha mar ugyis tesztet csinaltok(na persze fogalmam sincs hogy keszulnek a tesztek, hogy szerzitek be a cuccokat, szal csak egy otlet volt).raadasul nalunk is kaphato
-
zombikiller
tag
boccs igazad van egy kicsit elszóltam magam, mert hát ki tudja azért nem lehetetlen, hogy jó lesz az a hangszigeteés bár én személy szerint nem sok esélyt látok rá bár gondolom úgyis le lesz majd tesztelve és akkor majd meglátjuk ha összejön akkor respect for nexus. Bár mondjuk nálam pl rohadt hangos az egész gép a CPU ventitől meg eleve elég szellős a kialakítása háznak, bár szerintem nem is fontos, hogy csendes kialakítású legyen egy ház vagy maga a gép mert egy idő után úgyis hozzászokik az ember és nem foglalkozik az ember , nálam mondjuk az ilyen akkor lenne hasznos, hogyha hajnalig sunyiban gépeznék, így kevesebb eséyllel költeném fel az ősöket XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged