- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Ez a noti tényleg egy asztali gép kiváltására készül, nem azért, hogy ide-oda cipelje az ember. Persze még ígyis könnyebb egy lanpartyra elvinni mint egy asztalit nemde? Sőt egy lakásban is könyebb vele mozogni mint egy asztalival. Fél óra akkuidő meg arra amire veszi valaki bőven elég, én is ''agyonhasználom'' a 17''-es DEll-em akkuját(talán 4 vagy 5 alkalommal használtam akkuról akkor sem játékra.
Ez a 2,8gb memória eléggé furi, ha belefér 2 merevlemez, 2 vkari is akár akkor már miért nem tudtak olyat csinálni ami kezel 4gb memóriát. Szerintem biztosan megéri az árát, és mire ''elterjedt'' lesz addigra nem vagyonokat kell kiadni érte. Mert azért 1milla itt nekünk nagyon sok pénz.
Egy ilyen szép és aranyos ''kis'' videókártyát de eltudnék képzelni az én Dell notimban is, (hátha tudom később upgradelni).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MSI CYBORG 15 A13V
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged