- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
marcee
addikt
Felbontásáról valami info?
2.35:1-es feliratos dvd rip jól nézhet ki rajta :D -
twollah
nagyúr
Kockaknak teglatest a teglalap alaku medence melle.
-
rog
addikt
én nem találtam semmi anyagot róla. szerintem a német cikkben keletkezett ez a strandos story..
pedig a cucc jó. voltak már eddig is ilyen mobil cuccok amivel fényképeket lehetett tárolni meg nézegetni. meg voltak mobil mp3 lejátszók is. és a mobil dvd lejátszók is léteztek.
ez nagyjából képes minderre, plusz még külső vinyóként is működik, és lehet vele digitálisan vidót rögzíteni és lejátszani is számítógp nélkül. ami szerintem elég laza dolog.
ha valasztanom kéne a jackrabbit 5(vagy mennyi) és ez közül szerintem ezt választanám. (meg persze ha kapnák ilyesmire pénzt az asszonytól.. :) )
és akkor jön ez ''a strandon is nézhetünk vele filmet'', mint a cucc legtutibb funkciója, vagy nem tudom miért.. :)) -
bandrew
tag
Nem feltétlenül a rossz cím az oka. Könnyen el tudom képzelni, hogy az eredeti sajtó anyagban is igy próbálták propagálni a cuccost a gyártó magasan képzett pr-szakemberei.
A büdös kölköt meg nem üssük, mert ránk küldi a gyámügyet, oszt jól kapunk a pofánkra :DD
A gond csak az, hogy 60-70 rugóért már lehet kapni hordozható dvd játékost, aminek nagyobb a kijelzője. Akkor már inkább az, mint ez uszkve 100 eHUF + mindenféle sarcok -
marso
tag
hát hogy nem a magyar strandra tervezté az tuti :D ki merné otthagyni a pokróca alatt akár 10mpre is.
-
rog
addikt
elképesztő,hogy egy rossz cím hogy ki tud nyírni egy hírt :))
-
Most nem azért, de strandra azért is megy az ember, hogy kikapcsolódjon és megszabaduljon a kijelzők és a monitorok sokaságától? A másik dolog, jó hogy nem 2mm-es kijelzője van ennek a ketyerének, mi olyan jó abban, hogy ezen a bélyegméretű LCD panelen nézze az ember a filmjeit? :F Strandra ilyet? 400 euróért? Amikor nálunk még a törölközőt is ellopják a kollégák? :)
-
Sanya
nagyúr
hát jah, a strandon és se a filmet néztem. mondjuk nem tudom ki nézi azt, de elég unalmas élete lehet
-
-
bandrew
tag
Strandra tényleg marhaság, de ha hosszú útra megyünk szívesen kezébe nyomnám az 5 éves fiamnak. Legalább csönd lenne. :)
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Néztem a honlapjukat!
A távirányító mellé opcionálisan rendelhető távcső is!
Ha éppen a fotelből, távirányítva akarnád nézni!:P
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
Hát árnyékban, de igazából nem értem én a standra nem filmet nézni megyek hanem pancsizni meg a csajokat stirölni, otthon meg nem egy ilyen kis szutykon akarnék videót nézni. Ez olyan seggfejeknek vló igazából aki strandon is a gépet bújná és olyan randa hogy már csak ezzel tud kitünni a tömegből :))
-
L3zl13
nagyúr
Nem mondod, hogy mpeg4-be digiz hardveresen ez a kis szutyok! :Y
-
kiváncsi vagyok, hogy a strandon, a tűző napon mennyit látni a kijelzőből?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest