- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
Aktív témák
-
rog
addikt
én nem találtam semmi anyagot róla. szerintem a német cikkben keletkezett ez a strandos story..
pedig a cucc jó. voltak már eddig is ilyen mobil cuccok amivel fényképeket lehetett tárolni meg nézegetni. meg voltak mobil mp3 lejátszók is. és a mobil dvd lejátszók is léteztek.
ez nagyjából képes minderre, plusz még külső vinyóként is működik, és lehet vele digitálisan vidót rögzíteni és lejátszani is számítógp nélkül. ami szerintem elég laza dolog.
ha valasztanom kéne a jackrabbit 5(vagy mennyi) és ez közül szerintem ezt választanám. (meg persze ha kapnák ilyesmire pénzt az asszonytól.. :) )
és akkor jön ez ''a strandon is nézhetünk vele filmet'', mint a cucc legtutibb funkciója, vagy nem tudom miért.. :)) -
rog
addikt
elképesztő,hogy egy rossz cím hogy ki tud nyírni egy hírt :))
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest