- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
rog
addikt
én nem találtam semmi anyagot róla. szerintem a német cikkben keletkezett ez a strandos story..
pedig a cucc jó. voltak már eddig is ilyen mobil cuccok amivel fényképeket lehetett tárolni meg nézegetni. meg voltak mobil mp3 lejátszók is. és a mobil dvd lejátszók is léteztek.
ez nagyjából képes minderre, plusz még külső vinyóként is működik, és lehet vele digitálisan vidót rögzíteni és lejátszani is számítógp nélkül. ami szerintem elég laza dolog.
ha valasztanom kéne a jackrabbit 5(vagy mennyi) és ez közül szerintem ezt választanám. (meg persze ha kapnák ilyesmire pénzt az asszonytól.. :) )
és akkor jön ez ''a strandon is nézhetünk vele filmet'', mint a cucc legtutibb funkciója, vagy nem tudom miért.. :)) -
rog
addikt
elképesztő,hogy egy rossz cím hogy ki tud nyírni egy hírt :))
Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest