Új hozzászólás Aktív témák
-
Remittenda
aktív tag
válasz
AMD Power #29 üzenetére
Jó az kép a videóban, amikor egymás mellett van a 3 ''StarTAC'' telefon.
Nos, szerintem az első StarTAC klasszikus, kategória teremtő stb. nekem nagyon bejön a formája. lehet, hogy ezért is vettem iylet?!
A 2004-es darab tetszik. Volt benne olyan elem, amit megtartottak, és volt benne egy-két újítás. Ám közel sem szólt akkorát.
Azonban ez a III-as... Ennek mi köze az eredetihez?! Azon kívül, hogy nincs kamera? Az eredeti szolíd fekete volt, nagyon vékony a maga idejében és - szvsz - az antenna is hozzá tartozott. Belülről a gombok mindenhez illenének, de nem egy StarTAC-hez. Persze ez nem kicsit szubjektív, de nem az egyen Moto gombokat kellett volna beletenni.
Sajnos úgy tűnik, hogy a Motorola nem tud lejönni a ''minél több ugyanolyan bőrt egy telóról'' elvről. no nem mintha ez csak őket jellemezné, de nekem mostanában ők tüntetk leginkább felEzzel Általában nem lenne gond, majd a piac eldönti kell-e neki még egy... de ez egy olyan teló, ami - nekem legalábbis - legendás, és a Motorola egyszerűen bedarálja a nevet, elkopik. És én ezt nagyon sajnálnám...
Üdv,
Remittenda -
Remittenda
aktív tag
-
Remittenda
aktív tag
-
Remittenda
aktív tag
Erre a hírre azt is lehetne mondani, hogy: Hello Moto!
Anno nekem is nagyon tetszett a Star Tac, illetve a kimondhatatlan-megjegyezhetetlen nevű v3688. Ez utóbbit volt szerencsém használni is egy ideig. KŐBUTA volt, de azt hiszem azóta nem szerettem ennyire telefont.
Szóval a Motorola mindig értett a kinyitható telókhoz. Ám nekem fura egy kicsit a belseje. Túl mai. Ha ezt retro telónak szánták, akkor lehetett volna korhűbb is. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest