- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Den
veterán
Nem vetted a lapot, ha erre a döntésre jutottál. Senki nem akarja hogy ne irj többet. De egyszerűen ledöbbentem a hozzászólásodon. Nem ma kezdted a fórumozást, és nem ezt a stilust szoktam (szoktuk) meg tőled. Nem értem hogy mire volt jó ez a kirohanás. Ha egy dj mixertől jön egy ilyen, az ember nyom egy del-t, nem lepődik meg. De tőled ez nagyon furcsa.
Szóval a megoldás hogy az, hogy az eddigi stilusban nyomod, és nem ''kapjátok be''-vel, hanem érvekkel fejezed ki ms-el szembeni ellenérzésed. Több haszna lesz. -
Den
veterán
válasz
burgatshow #49 üzenetére
Na ennek sok értelme volt. óvoda...
-
Den
veterán
No ez a topic kiválló példája hogy az ms már olyan mint a viccben nyuszika, ha van rajta sapka az a baj ha nincs akkor meg az.
Egyfelől évek óta megy a fikázás orba szájba hogy de szarok az ms oprendszerek , de szar a filerendszer, de nagy hülyeség hogy mindent bele interálnak...
Most hogy hír jön arról hogy a következő ms oprendszer moduláris lesz új filerendszerrel, jön a fika, hogy milyen hülyeség a modularitás, meg minek új filerendszer....
Fzoy hozzászólása minősíthetetlen, csak azért nem moderálom, mert későn vettem észre, valamint leginkáb önmagát égeti vele.
Azért megkérdezném hogy eddig hány forintot költött ms szoftverekre? Mert gyanitom hogy ilyet még csak ''biztonsági másolat'' formájában látott, akkor meg nem értem ezt a felháborodott (és gyermeteg) kirohanást.
Superman, körünkben tényleg elismert ms guru, és talán dr_watson nem szólította meg őt olyan tisztelettel mint azt mi szoktuk, de semmiképp nem volt sértő.
Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest