- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Nem érzem a privilégiumomnak, csak komoly fegyver van a kezedben, aminek használatával jót és rosszat egyaránt elérhetsz. Ha megjelenik a PH-n akkor fontos kérdés az, hogy mennyire vagy authentikus hang, mert holnap a fél internetes társadalom azt fogja mondani, hoyg hát a PH is megírta, hogy mennyire szar, vagy mennyire jó. Amit láttok és karcolgattok az a UI és néhány belső dolog, hangsúlyozom, néhány. Ebből levonsz valamilyen következtetéseket és ezt ''eladod, leadod'' a PH-n. Ez komoly dolog.
-
Dr_Watson
tag
Kedves fzoy,
Ígérem nem fogok reagálni többször a sértegetéseidre, de tisztázzunk néhány dolgot:
1, Nem reklámoztam azt, hogy hol dolgozom
2, Az ég világon kívül semmi, de semmi közöd nincs ahhoz, hogy hol dolgozom. Azonban ha úgy véled, hogy a Microsoft-nál és ezért elítélsz akkor nem vagy jó ember és én szégyelném magam a helyedben
3, Ha Bill Gates hülyeséget mond, engem az is zavar és őt is kijavítom ha tehetem, nem érdekel, hogy a hozzászólásaival mennyire vívta ki a tiszteletet. Engem ez nem érdekel. Figyelmeztettem, hogy
a, nem jogszerű
b, egy alfa ver-ből nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni
Megszeretném kérdezni, hogy milyen op rendszert, milyen szövegszerkesztőt, milyen táblázatkezelőt és esetleg bármilyen Microsoft-os játékot játszol-e. Ha használod a termékeket, akkor gondolkodj el, közben töröld le és élj nélküle. Hajrá. Senki nem kényszerítette rá, hogy használd.
Egyébiránt kivívtam a szakma tiszteletét, írtam számtalan technikai cikket, a környezetem felnéz rám és jössz te és lekezelsz mint egy tacskót. Korrekt dolog ez?
Ufff.
Üdv: -
Dr_Watson
tag
Nem leszólni akartalak, csak nem értem a világ ezen törekvéseit, majd ha kijön a BETA és ha kijön a publikus BETA akkor tessék levonni a következtetéseket, de az addig akárhogy is kijutott alfa verziókkal mit kezdtek? Semmit nem láttok rajta, néhány UI és 1-2 motor módosítás.
Nah mindegy, üdvözlöm azért a lelkes embereket, de komolyan. De ha ennyire lelkes vagy akkor tessék jelentkezni majd a beta tesztelők sorába. Ha megadod elérhetőségedet, akkor majd nominállak.
Dr_Watson
tag
Azért keress meg mert akkor valószínüleg ismerjük egymást...de akkor ezek szerint nem hivatalosan van meg.
A tudás valóban nem titok, de ne nevezzük azt tudásnak amit lelkes amatőrként ilyen olyan kiszivárgott buildek nézegetése után megszerzel. Egyébiránt komolytalan ezekből a buildekből bármilyen következtetést levonni.
Dr_Watson
tag
Nem nem az áll. Egyszerűen látni kell a jelenlegi fájl rendszer korlátait és látni kellm hogy milyen lehetőségek vannak és mit lehet még kihozni ebből. Nem elegendő, hogy a fájlokat mappákba tárolod és nem tudsz semmit a fájlokról. Azoknak számtalan tulajdonsága lehet a most használtakon kívül is, amire keresni, az alapján megjeleníteni és szűrni tudni kell.
-
Dr_Watson
tag
Tök jó, hogy anélkül, hogy tudná egyből lehúzza a WinFS-t, hogy nem kompatibilis meg egyébként is minek.
Tessék már tájékozódni egy kicsit a hozzászólás előtt. A világ fejlődik, az igények nőnek, a temékek változnak. Holnap más kell mint tegnap előtt. Lehetsz konzervatív és maradhatsz a régi OP rendszerednél.
Kérdem én, hány usert érintett itt akár 1 Microsoft termék támogatásának megszűnése? Akiket érint azok a nagyvállalatok, akiknek amúgy is egyedi szerződésük van a terméktámogatásra és számukra elérhető továbbra is. Akár a Windows NT 4.0-hoz is kaphatnak hotfixet.
Üdv:
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest