- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Lehet hogy nem a legszarabb dekóderekkel kéne próbálkozni...
A QuickTime-nál kevés gányabb módon megírt program van.
Még a Windows Media Player is röccenésmentesen játszotta le a legdurvább 1080p-s HD WMV9-et.
Jah, és mindezt az ócska 2.2GHz-es 754-es Sempronomon... szegény még singlechannel is...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az lehet, hogy nem sok különbség van, de van. Vagyis külön gyártósor kell nekik, vagy időnként ráállítani egyet-egyet, ami ''felesleges'' plusszkiadás, nem biztos hogy az AMD sokáig akarja ezt játszani, mivel 2008-ban már jön az AM3, tehát az AM2+ egy évig sem lesz a piacon (mármint csúcstermékként), eleve deklaráltan átmeneti socket...
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem sokat számít, ha jól tudom kb. 5%-ot, de attól amit mondtam még igaz, a 939 volt a leggyorsabb, hogy mennyivel az már más kérdés.
Most is egy 754-es Sempront nyúzok 2225MHz-en, tesztekben nem rekorder, de ugyanazt a feelinget produkálja minden téren, amit az aláírásomban szereplő konfig...
Ez egy hír topikja, pár nap és úgyis az enyészeté lesz, szerintem itt bocsánatos bűn egy kis off, legalább Up!-oljuk.)
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Úgy gondoltam ha AM2-re váltasz akkor DDR2-t vettél. Épp ilyet művelt nemrég egy imserős...
AM2-t meg megintcsak a legrosszabbkor vásárolsz, pláne ha az áresés begyűrűzését sem várod meg. Érdemesebb lenne valami nagyon low-end AM2 alaplapot venned 2800+-os Sempron CPU-val és valami használható VGA-val, a lapot és a procit pár ezres buktával cserélheted nyár végén/ősszel, a mostani konfigodnál az is nagyságrendekkel gyorsabb lesz, főleg ha meg is cibálod kicsit. És lesz egy időtállóbb AM2+ rendszered. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nem cáfoltam magamat. Ha 939-esem lenne, nem vennék bele horror áron X2-t, és nem sírnék hogy nincs, mert jó 2 éve kiszolgált volna, és tudomásul venném hogy kifutott.
K7-ről váltottam AM2-re, pont azért hogy később olcsóbban vehessek X2-t, esetleg K8L-t, én képes voltam évekig nyivákolás nélkül nyúzni egy kifutott platformot, mivel nem volt szükségem többre. És most sem nyafogok amiatt, hogy AM2-ben nem lesz DDR3, HT 3.0 meg PCI-E 2.0, stb., tudomásul veszem. -
VaniliásRönk
nagyúr
Vegyetek csak C2D-t ha vásárlási kényszeretek van, nem értem mit sír az összes 939 tulaj, nincs olyan alkalmazás, ami miatt muszáj lenne X2-t venni gyorsba. (munkaPC-ket ne keverjük ide, érdekes módon akik dolgoznak a géppel nem szoktak PH!-n nyivákolni, csak a pontszámhajhász tuningosok) De egyébként sem lenne már érdemes 939-be X2-t venni, nemsokára jön a PCI-E 2.0, a HT 3.0 és a K8L, akkor meg azért vernétek a fejetek a falba, hogy ennyi pénzt pumpáltatok 939-be, mikor pár hónap alatt teljesen elavult.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest