- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Jim Tonic #54 üzenetére
''Kifejtettem utána, kinek szántam, szvsz, a neveket kicsi gondolkodással odateheted mögé.''
de miert nem tudod azt odairni, hogy Anulu szerinted egy lame?
''Te kevered a szezont a fazonnal, nem kicsit. Átlagfelhasználó szinten nem számít a biztonság??? Ki beszélt itt arról, kinek mi a fontosabb. Valaki így dönt, valaki úgy. De erről senki nem beszél most. Nem tudom, minek keverted bele.''
elnezest, pontatlanul fogalmaztam, javitom:
az atlagfelhasznalonak _elsosorban_ az szamit, hogyha leul a gepe ele, akkor egy teljeserteku pc-t es oprendszert kapjon, nem pedig olyat, ami folyton korlatozni akarhja ot -- az atlagfelhasznalo inkabb windoze-hoz is csinal autologont, mert ahhoz lusta, hogy bekapcsolasonkent egyszer beirjon jelszot -- szerinted mit tenne a juzer, ha minden egyes beallitas utan root jelszot kerne a gep?
juteszembe: mibol gondolod, hogy a baratunk nem root-kent netezgetne?
biztonsag? ehh... ha az atlagjuzert meghatna a biztonsag, alig hallanank pl fergekrol
''Ki beszélt itt arról, kinek mi a fontosabb. Valaki így dönt, valaki úgy. De erről senki nem beszél most. Nem tudom, minek keverted bele.''
igen, en kevertem bele, miutan az atlagfelhasznalot valami paranoid itsec gurunak tuntetted fel (jo tudom, tulzas)
''Én meg neked üzenem, hogy éppen ezért nem találó a cikk címe. Ráadásul szervereket teszteltek nem szerver gépeken.''
megis mi legyen a cime?
windoze server 2003 versus redhat enterprise edition 3 biztonsagi osszehasonlitas tobbek kozott olyan szempontbol, hogy melyikhez milyen gyorsan jon ki a hibajavitas... (nem folytatom, mert kotekedesnek tunne)
imho jo ez a cim -
VladimirR
nagyúr
válasz
Jim Tonic #50 üzenetére
ha meg kivanod tartani magadnak, akkor kerlek legkozelebb ne dobalozz ilyenekkel
ennyi erovel mondhatnam azt is, hogy ide jo sok kreten ir -- persze nem neveznek meg senkit, hogy ervelnem ne kelljen, s bajba se keruljek miatta
masreszt azzal egyidoben, hogy a cikk komolytalansagarol irsz, a Te hozzaszolasod sem veheto sokkal komolyabban
nagyban ecseteled, hogy itt a biztonsagrol van szo (s nem utolso sorban szerver rendszerekol), mindezek ellenere atlagfelhasznalokkal peldallozol
ne feledd, hogy az atlagfelhasznalonak az is szamit, hogyha leul a gepe ele, akkor egy teljeserteku pc-t es oprendszert kapjon, nem pedig olyat, ami folyton korlatozni akarhja ot
szoval annak, aki itt neki all peldallozni, hogy toth jakab 10 perc alatt mit szed ossze netrol, annak uzenem, hogy a cikk szerver operacios rendszerekrol szol
ennek az egesznek koze nincs ahhoz, hogy egyeseknek nehez a linux hasznalata, mert egy jo szerver megepitese mindket rendszeren hosszu, nehez munka, ami nem utolso sorrban nem keves tudast/gyakorlatot is igenyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest