Hirdetés
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
Na megnéztem a hwsw-wn a teszteket, és én bizony azt mondom, hogy király kis proccesszor ez a kis celeron. Új generációs, nem túl drága (az induló 30e nem olyan sok ám!), nem melegszik, nem fogyaszt túl sokat, nem lehet lesarkazni, nem kell hozzá extra nagy táp, húzható 1.5-ig. Nekem volt egy pIII-am és bizony nagyon meg voltam vele elégedve. Ez meg majdnem ua. Az alaplap árak sincsenek úgy elszálva, nem kell várni az újabb meg újabb lapokra, vannak elérhető árban Dual lapok is. Szóval én nem temetném ezt a procit.
-
Nyugalom... a TBird és a Duron sem ennyi volt, amikor kijött. Eccerűen arról van szó, hogy eztán az ilyen procikat hívjuk majd Celeronnak, és vesszük 15000 Ft-ért, annyiért pedig ez egy erős ellenfél. Eddig a Celeron vonal egy gyöngus valami volt, ez a proci viszont ahhoz képest sokkal jobb.
Ennyi. Nem azt mondtam, hogy ma már meg is éri megvenni. Majd, ha kijön az 1.4 GHz-es, és ez már csak 15k lesz...
Aktív témák
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest