- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
erdoke
titán
Szerintem itt nem csicsáról és csíkokról van szó. Az Overclocking fül akkor is jó, ha nem az én ötletem volt, ezért agyalok rajta.
Ha megfogalmazod, mi is az overclocking, kiderül milyen sysinfokra van szüksége ezeknek az embereknek. Eredeti konfig adatai -> tuningolt konfig adatai. A % csak egy kis extra, egyébként nem növeli sokkal a programot sem méretben, sem a grafikai felületen.
Ne feledd, az ''overclocker'' réteg egyre szélesebb, egyre primitívebb a tuningolás az alaplapgyártók jóvoltából, ezért ma már sok nem megszállott is kipróbálja. A korrekt info pedig nekik is jól jön. Na meg nekünk is, ha tényleg megbízható és gyors.
Persze én tudom fejből az alap és a tuning értékeket is, még azt is, mennyit ''csal'' a deszka, de a progi bőven nem csak a hozzám hasonlóknak segít. -
Fiery
veterán
''Persze ha majd pénzt is kér Fiery a cuccért akkor lehetnek majd ilyen extra igényeink,de addig örüljönk egy letisztult lényegre törő rendszerelemző proginak!''
Egyaltalan nem a penzrol szol ez, minden javaslatot/igenyt szivesen fogadok, de csak akkor kerulnek be az AIDA32-be, ha altalanosan is hasznosithato ujdonsagrol van szo. Ez az uj Overclock oldal erzesem szerint altalanosan hasznosithato, ezert az uj oldalhoz minden otletet varok :)
Fiery -
Fiery
veterán
A nagy segitseg igazandibol az lenne, ha letoltenetek az AIDA32 v3.70-et, es keszitenetek 1 riportot kikapcsolt PAT-tal, es egy riportot bekapcsolt PAT-tal. Elvileg a PAT allapotat egyetlen bit jelzi az eszaki hid egyik regisztereben, de mivel ertheto modon nem dokumentalt helyen van, igy nehez kisakkozni teszteszkoz hianyaban, hogy pontosan mi a pozicio :(
Koszi elore is!
Fiery
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest