- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
erdoke
titán
''SZVSZ aki tuningol, az minden parameternel emlexik az eredetire''
Nehogy azt hidd! A kezdők tudnak ám nagyon bátrak lenni. Én csak tudom! :DDD
Ha bárhol látsz jó ikont, vannak progik, amivel ki lehet nyerni őket az adott alkalmazásból.
Na megyek szunnyadni, mert holnap van némi melóm. Majd idekukálok.
Üdv: dok -
erdoke
titán
RAM aktuális így is jó, bár aki tudja mi az a szinkron, az amonnan is tudná. Aki meg nem, annak tökmind1.
VGA szomorú, de aki már VGA-t is tuningol, csak emlékszik az eredetire.
OC ikon passz, vmi sötétkék ugrik be ezüst villámmal (itt nem étkészletre gondolok:) ), de nem tudom, miért. Esetleg mellette egy Versus PH-szerű égnek álló hajú figura...:D
Láma kérdés: Miért kell a Winfos ikonjaihoz ragaszkodnod? -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Alakul! Esetleg ebben az overclocking részben nem lenne jó egy olyan egységes megközelítés, hogy alapérték vs. mostani(overclocked), talán egy overclocking %-kal is megspékelve?
Pl. Alap effektív memória órajel: 400 MHz, Jelenlegi effektív órajel: 440 MHz, Overclocking ratio: +10%. Uez minden releváns értékre, ahol szokás változtatni a tuning érdekében. Hízhatna a mája a delikvenseknek a sok extra MHz és % láttán.
Na? -
erdoke
titán
Jónak tűnik. Ha esetleg eszembe jut vmi, szólok.
Esetleg a RAM időzítések mellett/előtt a gyári értékek is? Hogy tudja az ember, honnan indult.:) Talán ugyanitt RAM fesz? VGA is lesz? Akkor annál is jól jönne a gyári érték/aktuális nézőpont.
Na, legközelebb már mélben nyomok, ne offoljam a topicot... -
Versus
senior tag
Azért az komoly hogy írok egy levelet este,reggelre meg itt a tökéletesen működő próbaverzió a gépemen! Fiery azért valamikor aludj is ! :) Remélem hogy a javaslatommal elősegítem egy kiválló termék populárissá vállását még azon az áron is hogy ha nem tetszik a népnek most már engem fognak szidni! :)
Egyébként a progi tökéletesen működik ,ha a freemail is úgy akarja a többi stuff is nálad lesz estére! -
rog
addikt
''Semmi harag egyebkent, csupan furcsallom azt, hogy ennyire nem alltok melle az AIDA32-nek -- mikozben mellealltok (az egyebkent bizonyos teruleteken igen-igen jo) Sandranak.''
''SZVSZ ha a Sandrarol evente 4x beszamoltok, akkor evente 4 hirt az AIDA32 is meger. De ez csak az en velemenyem.''
ebbol a kettobol gondoltam, de legalabb tisztazodott.. :) -
erdoke
titán
Hát a legmagasabb CAS után zárójelben kiírja, hogy 4,3 ns és 232 MHz, utóbbi gondolom nem olvasott, hanem az elérési időből számított érték.
Persze van ráció a PC3200-nak mutatkozásban, hiszen egyébként nem indulna el a rendszer, mert 466-on már 2,7 V kell neki, a BIOS-ok pedig ált. 2,6-tal indulnak. RAM nélkül pedig a BIOS se indul ugye...
Csak hogy így nem lehet aszinkron felülvezérelni, mert a by SPD esetén is 4100-on megy. Sebaj, hozzápasszintjuk a procit inkább.:D -
Versus
senior tag
Fiery van egy barátom akinek P4P800-at raktunk össze és aktiváltuk a PAT-ot,én amúgy is akartam küldeni neked pár riportot de írj hogy mi kell és megkapod egy napon belül! Amúgy azt hiszem nem bonyolult a kiolvasása habár nem vagyok szakember de Samuel D. a biosmágus írt pont egy cikket az Asus lapokról ahol elmondja hogyan csinálja az Asus hogy még 533-as processzoroknál is működik.
Egyébként ami szépen kijelzi az az új cpu-z már ha érdekel valakit!:) -
Nos, ennyire mi talán nem vagyunk lokálpatrióták. Csak azért nem fogjuk lehozni a 32 db új verzióról szóló anyagot, mert egy magyar programról van szó. Akkor sem, ha nagyon jó (az!).
Az Albatront pedig nem becsülném alá, kötve hinném, hogy senki sem veszi a cuccokat. Azt meg végképp kötve hinném, hogy fél év múlva ne lenne ott keményen a statisztikákban. Lásd Anandtech és egyéb oldalak, ahol egyre jobban szerepelnek a cuccok.
No, szóval ''a kutya kötelességünk lehozni az AIDA-s híreket'' dolog nem feltétlen áll. Ettől függetlenül használjuk a programot újabban. A Sandrának kicsit komolyabb múltja van nálunk, ezért is népszerűbb... még. -
eddie303
őstag
Apropó AIDA32: nekem is tetszik, sõt, a régi ASMDEMO még sokkal jobban tetszett, mert volt benne benchmark is, azért bírná a szervezetem, ha lenne az AIDA32-ben is, mert azért szépen kukkoltuk anno a MIPS-értékeket :)) AIDA32-vel csak 1 bajom van: Nálam sorban 2 alaplappal is kiakadt az elején a Detecting PCI devices-nél, s merevre fagyott a gép tõle... :( (Az alaplapok: GygaByte GA586-TX3 és Matsonic MS7127)
-
westlake
félisten
l atom hogy te setleg benne vagy az aida32 fejleszteseben?
nagyon ugy tunik nekem, hogy a sziveden viseled az aidaval kapcsolatos ugyeket.
attol meg nem kellene igy lehordani az embereket, mert a sandrarol beszelnek, nem pedig az aida32rol. ketsegtelen, hogy az aida32 egynagyon jo analizer program, de miert kene egy kalap ala vennia sandraval?
en pl nem tesztelnek memoriasebesseget aida32-vel, pedig sokan teszik. tudnam mi okbol..... -
erdoke
titán
Szia, bocs hogy itt offolok, de nincs kedvem átmászni a 32.hu-ra is (mobilon).
Dual DDR-es lapon gyakran előfordul, hogy nem ad memória olvasási értéket, ill. ad, de 0 MB/s lesz. Az írás uakkor müxik. Ez a 3.40-ben van, a 3.7-et még nem tettem fel. Előbb SiS655, most i875. Utóbbinál RAM 460 MHz körül nem ment, 414-en igen. Mi lehet?
Kösz. -
JulWCZar
senior tag
A terv (a hülyébb):
Akkor pl.: azt hogy ''AIDA32 03Q3'' és emellett a szokványos verziónév (3.70), így a júzer tudná hogy hopsza, már egy negyed éve nem frissítettem, biztos történt valami méjdzsör cséndzs.
B terv (kevésbé hülye): függetlenül attól hogy van e fontosabb, átfogó változás e vagy sem, a verzió egészrészét félévente emeled, és a maradékot pedig szépen feljebb és feljebb majd ugye megint nulla. -
Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest