- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Aktív témák
-
erdoke
titán
''SZVSZ aki tuningol, az minden parameternel emlexik az eredetire''
Nehogy azt hidd! A kezdők tudnak ám nagyon bátrak lenni. Én csak tudom! :DDD
Ha bárhol látsz jó ikont, vannak progik, amivel ki lehet nyerni őket az adott alkalmazásból.
Na megyek szunnyadni, mert holnap van némi melóm. Majd idekukálok.
Üdv: dok -
erdoke
titán
RAM aktuális így is jó, bár aki tudja mi az a szinkron, az amonnan is tudná. Aki meg nem, annak tökmind1.
VGA szomorú, de aki már VGA-t is tuningol, csak emlékszik az eredetire.
OC ikon passz, vmi sötétkék ugrik be ezüst villámmal (itt nem étkészletre gondolok:) ), de nem tudom, miért. Esetleg mellette egy Versus PH-szerű égnek álló hajú figura...:D
Láma kérdés: Miért kell a Winfos ikonjaihoz ragaszkodnod? -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Szerintem itt nem csicsáról és csíkokról van szó. Az Overclocking fül akkor is jó, ha nem az én ötletem volt, ezért agyalok rajta.
Ha megfogalmazod, mi is az overclocking, kiderül milyen sysinfokra van szüksége ezeknek az embereknek. Eredeti konfig adatai -> tuningolt konfig adatai. A % csak egy kis extra, egyébként nem növeli sokkal a programot sem méretben, sem a grafikai felületen.
Ne feledd, az ''overclocker'' réteg egyre szélesebb, egyre primitívebb a tuningolás az alaplapgyártók jóvoltából, ezért ma már sok nem megszállott is kipróbálja. A korrekt info pedig nekik is jól jön. Na meg nekünk is, ha tényleg megbízható és gyors.
Persze én tudom fejből az alap és a tuning értékeket is, még azt is, mennyit ''csal'' a deszka, de a progi bőven nem csak a hozzám hasonlóknak segít. -
erdoke
titán
Alakul! Esetleg ebben az overclocking részben nem lenne jó egy olyan egységes megközelítés, hogy alapérték vs. mostani(overclocked), talán egy overclocking %-kal is megspékelve?
Pl. Alap effektív memória órajel: 400 MHz, Jelenlegi effektív órajel: 440 MHz, Overclocking ratio: +10%. Uez minden releváns értékre, ahol szokás változtatni a tuning érdekében. Hízhatna a mája a delikvenseknek a sok extra MHz és % láttán.
Na? -
erdoke
titán
Jónak tűnik. Ha esetleg eszembe jut vmi, szólok.
Esetleg a RAM időzítések mellett/előtt a gyári értékek is? Hogy tudja az ember, honnan indult.:) Talán ugyanitt RAM fesz? VGA is lesz? Akkor annál is jól jönne a gyári érték/aktuális nézőpont.
Na, legközelebb már mélben nyomok, ne offoljam a topicot... -
erdoke
titán
Hát a legmagasabb CAS után zárójelben kiírja, hogy 4,3 ns és 232 MHz, utóbbi gondolom nem olvasott, hanem az elérési időből számított érték.
Persze van ráció a PC3200-nak mutatkozásban, hiszen egyébként nem indulna el a rendszer, mert 466-on már 2,7 V kell neki, a BIOS-ok pedig ált. 2,6-tal indulnak. RAM nélkül pedig a BIOS se indul ugye...
Csak hogy így nem lehet aszinkron felülvezérelni, mert a by SPD esetén is 4100-on megy. Sebaj, hozzápasszintjuk a procit inkább.:D -
erdoke
titán
Szia, bocs hogy itt offolok, de nincs kedvem átmászni a 32.hu-ra is (mobilon).
Dual DDR-es lapon gyakran előfordul, hogy nem ad memória olvasási értéket, ill. ad, de 0 MB/s lesz. Az írás uakkor müxik. Ez a 3.40-ben van, a 3.7-et még nem tettem fel. Előbb SiS655, most i875. Utóbbinál RAM 460 MHz körül nem ment, 414-en igen. Mi lehet?
Kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest