- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Nem érzed ezt valahogy túl csicsásnak kolléga? Informatív legyen a lehető legkevesebb csicsával,ez a puritán forma pont megfelelő amit most látok,megjegyzem az eredeti javaslat nem is az overclocking fül volt hanem optimalizáció névre halgatott pont a tárgyszerű sallangmentes tájékoztatás jegyében! Persze gondolom nem lehetetlen mindezt szép színes csíkokkal ''a la Sandra'' megcsinálni de teljesen felesleges!Persze ha majd pénzt is kér Fiery a cuccért akkor lehetnek majd ilyen extra igényeink,de addig örüljönk egy letisztult lényegre törő rendszerelemző proginak! :)
-
Versus
senior tag
Azért az komoly hogy írok egy levelet este,reggelre meg itt a tökéletesen működő próbaverzió a gépemen! Fiery azért valamikor aludj is ! :) Remélem hogy a javaslatommal elősegítem egy kiválló termék populárissá vállását még azon az áron is hogy ha nem tetszik a népnek most már engem fognak szidni! :)
Egyébként a progi tökéletesen működik ,ha a freemail is úgy akarja a többi stuff is nálad lesz estére! -
Versus
senior tag
Fiery van egy barátom akinek P4P800-at raktunk össze és aktiváltuk a PAT-ot,én amúgy is akartam küldeni neked pár riportot de írj hogy mi kell és megkapod egy napon belül! Amúgy azt hiszem nem bonyolult a kiolvasása habár nem vagyok szakember de Samuel D. a biosmágus írt pont egy cikket az Asus lapokról ahol elmondja hogyan csinálja az Asus hogy még 533-as processzoroknál is működik.
Egyébként ami szépen kijelzi az az új cpu-z már ha érdekel valakit!:)
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest