- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Fiery
veterán
''azert valljzk be, az aida32 memoriasebessegtesztje neha produkal igen erdekes eredmenyeket.''
Peldaul? :) A 0-s eredmenyt leszamitva szamomra eleg megbizhatonak tunik...
''szerintem az aida32 ''arculata'' nem illik a benchmark''
Ezzel melysegesen egyetertek, de a felhasznalok egesz maskepp gondoljak -- sajnos :(
Fiery -
Fiery
veterán
''l atom hogy te setleg benne vagy az aida32 fejleszteseben?''
En fejlesztem, szoval benne vagyok (nyakig) :)
''nagyon ugy tunik nekem, hogy a sziveden viseled az aidaval kapcsolatos ugyeket.''
Muszaj, kulonben nem tartana ott az AIDA32, ahol tart.
''attol meg nem kellene igy lehordani az embereket, mert a sandrarol beszelnek, nem pedig az aida32rol.''
En nem hordtam le senkit, csupan -- ugy erzem jogosan -- hangot adtam azon hianyerzetemnek, amit az AIDA32-vel kapcsolatos hirek elmaradasa okoz bennem. Nem szoltam volna semmit, ha (mint hardveres portal) a Sandrarol sem szuletett volna hir.
''ketsegtelen, hogy az aida32 egynagyon jo analizer program, de miert kene egy kalap ala vennia sandraval?''
En nem veszem egy kalap ala, csupan hasonlo celt szolgalo szoftverek, ennyi. Aki egy kalap ala veszik oket, pontosabban aki parhuzamot von a Sandra es az AIDA32 koze, azok pont a Sandrat es az AIDA32-t is kiprobalo felhasznalok.
Idezek nehany ilyen velemenyt (nem en talaltam ki oket, hangsulyozom):
''Nice program. Thank you. Much nicer than SiSoft Sandra!''
''What can I say? It's the coolest program that I ever test; better than any other (in my oppinion better than SiSoft Sandra).''
''AIDA32 is the best system information utility I have found to date. Not only does it give a complete report of every component (hardware and software), but it gives the EXACT chip numbers on my motherboard. Other software similar to AIDA, such as Sisoft's Sandra 2003, reported the wrong chipset for my board. Not only was i confused, I deleted the program because it was no use to me if it isn't reporting accurately. I hope AIDA stays for a while, because I sure do like its features.''
''Its a very good program, before i used (and still using Sisioft Sandra 2003) but Aida gives more very specific information.''
''Very good program better than Sandra''
''keep up the good work, people really appreciate your software and it is getting really popular round here. maybe you could include some (more) useful benchmarks in the future (comparable to the stuff we all know from sandra) ?''
''This Software Is Better Than Sisoftware Sandra.''
''SiSoft SANDRA better watch out...this program is great!''
''An excellent program! If you could include some more benchmarking tools, I would throw away Sandra... :-)''
''I like this nice program. I find it more usefull then Sisoft Sandra.''
''nice program, simpler to use than Sandra, and not bogged down with benchmarks that don't really mean a lot.''
Foleg ez utolsot ajanlom figyelmedbe :)
---
''en pl nem tesztelnek memoriasebesseget aida32-vel, pedig sokan teszik. tudnam mi okbol.....''
Miert is nem tesztelnel AIDA32-vel? Ha megnezed, a legtobb esetben nagyon kozel van az eredmeny a Sandra altal merthez. Ezek szerint a Sandraval sem tesztelnel?
Fiery -
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Brave
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest