- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
hát az usa sereg és kormányzat, hagyományos nagy windows júzer, persze emellett alkalmazhatnak más technológiákat is mivel elég nagy az usaf.
néhány hónapja olvastam hogy egyik részlegüknél történt 2003+xp migráció.
az eu önkormányzatok érdekes kérdés, mivel abban is van jó adag politika is.
tényleg, tudja valaki hogyan áll müncheni linux migráció? azóta nem hallottam semmit, mióta kiderült, hogy teljesen kifutottak a keretből és jópár nehézségbe szaladtak. monnyuk ez már kezd nagyon off lenni. -
rdi
veterán
Jó.
Tehát akkor szerinted ne legyenek ingyenes programok az iskolákban, illetve legyenek de azok legyenek a szabad szoftverek.
Szerintem nincs tovább miről vitáznunk, ez annyira más álláspont, hogy semmi remény a közeledésre.
azt meg nem mondod komolyan, hogy az OOo alternatíva ?
Még mindíg nem értem, hogy a sok kibocsátott szakmunkásnak miért lesz jobb, ha nem fogják felvenni dolgozni, mert nem ért a MS Wordhöz. De Te biztosan tudod, mert nyilván egy fejvadász cégnél dolgozol, vagy a Munkaügyi központnál, esetleg tanár vagy, akinek a keze alól évtizedek óta kerülnek ki diákok.
Ráadásul az velem szemben nem ellenérv, hogy sok közigazgatás vagy cég használ Linuxot, mert én is ugyanezt mondom: ha a cégeknél Linux lesz, akkor nem lesz szükség XP -ét tanítani. És akkor majd Linuxot fogunk tanítani. A szükségletet ugyanis a piac határozza meg.
Most a piac azt mondja : elsősorban windows. -
moonman
titán
Kattkatt persze, de nem árt tudni, hova és miért kattint az ember. Essünk már túl azon a szemléleten, hogy ami színes és kattintani kell, az lámereknek készült, a gizda konzolos, fejbőlbeírokmindent terminal meg a power userek rendszere.
Ha segg vagy, Windowsban is elhasalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest