- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
luciferc #122 üzenetére
Nem ott a baj... a userek 99%-a keményen játékkal kezdi, nagy része meg ott is marad. Egyszerű: setup.exe, crack.exe, oszt haddcójon... Ez meg nem nagyon megy a pingvinnél. És ha valahol nincs erre lehetőség, akkor az sz@r. (Lehet benne valami
)
Szvsz. a Windows ebben király, és még valszeg sokáig az is marad.
Néha nekem is kedvem lenne zúzni egyet egy sör mellett, mint anno a Doom-mal, DOS-on -
zLegolas
őstag
Ez igaz. Nekem is olyasféle kiírásokkal kellett szembesülnöm, hogy Times New Roman, meg ilyen-olyan .exe..
De: megcsináltam mással, (arra hivatkozva, hogy amit adtak nem igazán műxik (így is volt), meg hogy pénzes és az nekem nincs (így is van), de itt a másik, ami Linux-os, és dettó tudja azt.
Elfogadták, és csodálkoztak, hogy : ''jé, tényleg van ingyenes, nem is tudam...'' -
zLegolas
őstag
akkor fogod magad és nem veszel részt a campusban és letöltesz ingyen egy Linuxot. nem is értem, vegyen Linuxot a minisztérium? hisz' az ingyen van vagymi. vagy mégse?
Nem. Nyomjon ki 50 000 CD-t, meg ugyanannyi könyvet, adja a diákoknak. Fizessen Linux-os tanfolyamokat a tanárok/oktatók számára. Meg nyomasson pár bilincstörős pingvines óriásplakátot a szabad szoftwer népszerűsítésére, hiszen ez a cél, nem?
És mindez meglenne az állam/M$ szerződés összegének tizedéből, lefogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged