- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
nem emlékszem, hogy mikor volt page setting a format menüben, igaz a 4.3 és azelőtti időkre már piszkosul nem emlékszem, mindenesetre a menük/gombok egy ideje azért meglehetősen konzekvensek.
ill., mint mondtam, az új office-ok nem feltétlen a menüpontokban hozzák a nagyonn újításokat.
kétlem,hogy valaha is kiadványszerkesztés lenne a cél, hobbiszinten ott a publisher erre. -
X-COM
nagyúr
most lehet hülyeséget mondok, de a tisztaszoftver, avagy school program kb. évi 850millió (volt tavaly), ami 5000iskolát érint, ez 170.000/iskola/év, ami 2-3 windows+office, ez persze éves díj, viszont ezért minden gépen használhatják a mindenkori legújabb változatot, ráadásul a kiszolgáló termékeket is használhatják, ha akarják.
persze kérdés, hogy ez az összeg most, hogyan áll. -
X-COM
nagyúr
a kérdés gondolom nem ilyen egyszerű, mert az egy dolog, hogy azt oktatnak, de gondolom az iskoláknak is vannak munkafolyamataik, alkalmazásaik, amiket ígyúgy használnak. Zömmel microsoft alapokon, erről az áttérés nem feltétlen magától értetődő és ugyanúgy szükséges volna, ha nem biztosított a szoftverek jogtisztasága.
-
X-COM
nagyúr
a kérdés gondolom nem az volt, hogy milyen szoftvercsomaggal támogassuk az oktatást, hanem az, hogy a jelenleg használt félig legális/félig illegális microsoft szoftvereket legalizáljuk é.
amúgy én soha nem raknék egyik kliensre sem openoffice-t. Nem azért mert piszkos microsoftbuzi vagyok és elnyomom az openoffice-t, hanem mert semmi keresnivalója a kliensen. Max. nálam egy eldugott virtualpc-ben élő oprendszeren futhat.
Emellett a Microsoft Office, ugye kb.az OfficeXP megjelenése óta erősen a csoportmunka előnyeire gyúr, amelyet a különböző sharepoint termékekkel lehet nagyon szépen kihasználni. Egyre többen használnak is!
Nem csak enterspájz környezetben, hanem kis cégek is, pölö azok akiket az SBS termékek céloznak meg. Tényleg érdemes kipróbálni.
Vagy 2003ban ott van a szuper Infopath cucc, amit sharepoint segítségével is lehet ügyesen használni. -
X-COM
nagyúr
hát az usa sereg és kormányzat, hagyományos nagy windows júzer, persze emellett alkalmazhatnak más technológiákat is mivel elég nagy az usaf.
néhány hónapja olvastam hogy egyik részlegüknél történt 2003+xp migráció.
az eu önkormányzatok érdekes kérdés, mivel abban is van jó adag politika is.
tényleg, tudja valaki hogyan áll müncheni linux migráció? azóta nem hallottam semmit, mióta kiderült, hogy teljesen kifutottak a keretből és jópár nehézségbe szaladtak. monnyuk ez már kezd nagyon off lenni. -
-
X-COM
nagyúr
egész pontosan ez szerepel a campus oldalon, a campus meg a tisztaszoftver nem egészen ugyanaz
A Magyar Kormány és a Microsoft között létrejött megállapodás értelmében a 2001. november 30. előtt vásárolt számítógépeken a jogtiszta frissítési alap megléte biztosított, ezért ezeken a számítógépeken a Campus Agreement Windows frissítésével jogtisztán használhatják a Windows bármely verzióját a Campus szerződés hatálya alá tartozó felhasználók. -
X-COM
nagyúr
hát azért a 386osban gondolom lecserélődött minden, meg mintha meg lenne kötve, hogy hány komponenst lehet cserélni de ebben nem vagyok biztos.
azt, hogy ki ellenőrzi jelen esetben tökmindegy, valszeg senki.
te kérdezted, hogy legális é, ha nincs korábbi windowsod, én meg montam, hogy papíron nem. -
X-COM
nagyúr
hogyhogy mi a helyzet, ha nincs upgrade alapod, akkor papíron illegálisan használod a windowst. attól, hogy fejleszted a géped, még lehet upgrade alapod, oem windows-os gépben is lehet hardvert cserélni.
de, mint mondtam a pontos részleteket nem ismerem, így hát lehet van valami olyasmi, mint anno volt a 200x előtt vásárolt gépek esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged