- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
moonman
titán
én jó megoldásnak tartanám, hogy a számítástechnikai alapok után (alapvető hardverismeretek, operációs rendszer fogalma, fájl- könyvtárrendszer, dokumentumkezelés stb.) amikor már alapszinten mindet látta, és az alapdolgokkal tisztában van, a tanuló dönthetné el, hogy merre tovább.
bár éppen most is szabad a választás, de ezzel azt érhetnénk el, hogy ne szemellenzősen tanuljon meg dolgokat, ha nincs start button akkor már meg van lőve, stb.
egy bizonyos szinten minden rendszerhez ugyanaz a műszaki ismeret kell, mindegy, hogy az Mac, Linux, vagy egyéb Unix, esetleg Windows.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
sose volt format alatt, nálunk észre sem vették, hogy átálltunk, pedig ezek birkák.
talpraesetten biztos nem találták volna
Word valóban nem kiadványszerkesztő, de hihetetlenül meg tudja könnyíteni a professzionális(abb) dokumentumok kezelését, a smart tag-ek szerintem nagy ötlet volt.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
eljutott a hír és vannak hozzáértők LOL
-
moonman
titán
Kattkatt persze, de nem árt tudni, hova és miért kattint az ember. Essünk már túl azon a szemléleten, hogy ami színes és kattintani kell, az lámereknek készült, a gizda konzolos, fejbőlbeírokmindent terminal meg a power userek rendszere.
Ha segg vagy, Windowsban is elhasalsz. -
moonman
titán
''A win a lusták oprendszere. A Linux azoké, akik szerenek gondolkodni.''
hóóó azért lassítsunk! én spec mindkettőt használom, akkor én mi vagyok? -
moonman
titán
MS akkor is jól jár, amikor bemegyek a bótba és leemelek a polcról egy Wint. ha zavar, ha nem.
''Windows Médialejátszó nélkül, mond ez valakinek valamit?''
rakás kaki. mond valamit?
gondolom abev programhoz felmérték az igényeket és nem sok Mac-es hivatalt találtak. de ehhez nem kell látnoknak lenni. evvan.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
április 1 van vagymi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest