- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
válasz
venember83 #59 üzenetére
Ilyen amberek= hülyeségnek tartják azt ami mondjuk másnak nem az.
De el lehet mondani a véleményeket de biztos van más módja is ennek minthogy hülyeségnek titulálod más dilijét. Engem is érdekelnek az okostelefonok és olvasom is a topicokat de soha nem vennék mert pazarlásnak tartom. Mégse írok ilyen véleményt mert tudom, hogy csak ilyen felesleges szócséplésekbe menne át mint ez a teljesen off hsz.
-
tjhooker464
őstag
válasz
venember83 #45 üzenetére
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy mások vagyunk? Lehet, hogy ami neked tök fölösleges és ésszerűtlen az neki maga a megváltás! Nem tudom miért olyan nehéz elfogadni ezt és úton útfélen kijelenteni, hogy a te értékrended szerint ez hülyeség.
Mit csinálnának az ilyen emberek Japánban ahol az emberek beöltöznek manga hősöknek és eljázszák a történetet? Vagy a nagy vizen túl ahol egy Michael Jordan mezdarabját tartalmazó, gyűjthető kártyáért hasonló összegeket adnak ki?
Lehet, hogy offenzív hangvételű lett a hsz de nem akarok én senkivel veszekedni csak érdekel....
-
sequator
senior tag
válasz
venember83 #51 üzenetére
nagyon offba megy már ez az autós vonal, de azért megjegyezném, hogy a pár év az olyan 25-30 mire egy autó veteránnak számít és többet ér mint újkorában.
Sautia -
fLeSs
nagyúr
válasz
venember83 #45 üzenetére
OK, de ő nem írja azt a ferrarira, hogy hülyesség és fölösleges megvenni csak azért, mert nincs pénze rá.
-
Joco
aktív tag
válasz
venember83 #20 üzenetére
Komolyan ilyen kicsinyes, szűklátókörű és korlátolt ebben az országban szinte mindenki?
Ez a topic is jórészt arról szól, hogy ki milyen csoró és sose lesz neki ilyen, meghogy más vesz belőle...
Akkor nem kell ideirkálni nézzétek inkább a használtauto.hu-t.
deicide: ha sikerül szerezni, írd már meg plz, hogy mit tud 1080-banugyan csak nyárra tervezem, de nem árt elkezdeni nézelődni
-
deicide
veterán
válasz
venember83 #20 üzenetére
X2 4800+
-
deicide
veterán
válasz
venember83 #15 üzenetére
értelme nem sok van, de ha megtehetem, miért ne? bár 1920x1080ban majd megisszasztom a lost coast-al.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
venember83 #15 üzenetére
Hulyesegnek tartom ezt az egeszte, igazan mi ertelme?
Akkor minek foglalkozol a témával? Én sem járok autós topikokba, hogy elmondjam, mennyire hülyeségnek tartom az egészet.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest