Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
válasz
venember83 #59 üzenetére
Ilyen amberek= hülyeségnek tartják azt ami mondjuk másnak nem az.
De el lehet mondani a véleményeket de biztos van más módja is ennek minthogy hülyeségnek titulálod más dilijét. Engem is érdekelnek az okostelefonok és olvasom is a topicokat de soha nem vennék mert pazarlásnak tartom. Mégse írok ilyen véleményt mert tudom, hogy csak ilyen felesleges szócséplésekbe menne át mint ez a teljesen off hsz.
-
tjhooker464
őstag
válasz
venember83 #45 üzenetére
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy mások vagyunk? Lehet, hogy ami neked tök fölösleges és ésszerűtlen az neki maga a megváltás! Nem tudom miért olyan nehéz elfogadni ezt és úton útfélen kijelenteni, hogy a te értékrended szerint ez hülyeség.
Mit csinálnának az ilyen emberek Japánban ahol az emberek beöltöznek manga hősöknek és eljázszák a történetet? Vagy a nagy vizen túl ahol egy Michael Jordan mezdarabját tartalmazó, gyűjthető kártyáért hasonló összegeket adnak ki?
Lehet, hogy offenzív hangvételű lett a hsz de nem akarok én senkivel veszekedni csak érdekel....
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest