- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Zordkaszás
senior tag
Nálam megy, semmi gond vele :))
Doom 3 is OK :)) -
Svenike
tag
No, tudja már valaki, hogy mily különbségek mutatkoznak meg a 4.8-as ß és a hivatalosan kiadott 4.8-as között? Van értelme egyikről a másikra térni? :F -
LordX
veterán
Nem azért, de a Geometry Instancing az nem a PS3.0 egy olyan fícsörje, amit az nV hülyére reklámozott?
-
Bandit21
addikt
válasz
-=V3rthil=- #6 üzenetére
Igen.
Szóval, h mindenféle helyen kintvolt a 4.8 béta-ként, de az Ati honlapján nem. Majd most kijött a 4.8 az ati-n is. Az ati-n kintvan a 4.9B Ezért kérdezem, h akkor a 4,9 hivatalos béta és a 4.8 nem volt az és ezért a megjelent 4.8 különbözik a korábbitól? Amúgy mérve d3-ban nekem 9800pro 1%-ot se gyorsult... Ez az új tech nem tudom mit ér és azt se h a 4.8B-be benne volt-e. -
Bandit21
addikt
Ez a 4.8 uaaz a 4.8 amit már béta-ként le lehetett tölteni lassan 1 hónapja különböző oldalakról? Ez az új Geometry Instancing ez bennevolt a beta-ban is? Nem értem miért kavarnak ennyire a D3 miatt, jobb lenne lassan nyugodtan.
-
Bgs
senior tag
OpenGL alatt 1-4%, de DOOM ]I[ alatt 12%...
De termeszetesen nincs semmi jatek iranyu cel optimalizacio :D -
twollah
nagyúr
Azert meg eleg sokan hasznalnak Win9x rendszereket.
Nem kene az ATInak ennyire hanyagolnia ezt a reszet a drivereknek.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest