- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HiperG
addikt
válasz
(Kolombusz) #42 üzenetére
Hát xxxxxxx meg... miféle üzletpolitika ez?
-
HiperG
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Nagyon jó kis teló, majd eccer kategória....
Egyébként a szétszerelés a cool, nem is túl bonyolult az engine benne. Egyebkent mobilgyarto cegek napi szinten szednek szét és elemeznek konkurens telókat az NPI részlegeken... -
Ricardo
titán
Valami pozitív.
[link]
Ezért viszont elismerés -
ar
tag
Az MMS helyett van az email, az MSN Messenger helyett van iChat es Yahoo fele instant messaging, az ATT lock pedig ha technikai oldalrol kozelitjuk meg azert kell, mert a Visual Voicemail vagymi, vagyis a fejlett hangpostaszolgaltatast a szolgaltatoknak kell inplementalni, amit jelenleg az ATT karoltve tett meg az Apple. Gondolom a technologiat kesobb nagyon jo penzert licenszeli majd, vagy ki tudja.
-
HiperG
addikt
''Zenelejátszóként 24 órán át működik, készenléti ideje 250 óra, és állítólag 8 óra hosszan lehet vele telefonálni...''
''Aztán van még itt egy rakás probléma: nem lehet mms-t küldeni a készülékkel, a böngésző hülye a flashhez, az operációs rendszer csak olvassa, de nem írja az Office-dokumentumokat, nem képes videót felvenni a kamera, az akkumulátort csak az Apple tudja cserélni, szóval ha tönkre megy (márpedig az gyártó szerint 400 töltési ciklus, tehát intenzív igénybevétel esetén akár egy év alatt tönkremegy), napokra, hetekre elutazik a telefon, és a gps is kimaradt az iPhone-ból.'' (forrás: index)
Ez azért aggasztó... szóval elvileg ha folyamatosan újratölteném akkor valamivel több, mint 133 napig lehetne használni az akksit utána ki lehet dobni? -
HiperG
addikt
Vajon msn messengert lehet valahogy rárakni??
Elég hülye az apple, hogy külföldiek nem rendelhetik meg neten az iphonet amcsiból -
-
AS
félisten
Iphone
-
macikos
addikt
Hip hip hurray: [link]
-
Gazala
aktív tag
ha az USA-ban laknek, akkor mar reg az egyik apple center elott satoroznek... a fanatizmus ejj
-
tkazmer
addikt
Hát nem tudom, azért az apple nem arról híres, hogy olyan nagyon leszorítaná a gépei árát, inkább tesz bele még 1-2 újdonságot, a régit már nem árulja, és vegyük meg a drágábbat -> azért nem mindenki fog 5-600$-os telefonnal rohangálni, pláne kishazánkban.
Én a magam részéről mondjuk amint lehet, beszerzek egyet, persze csak ha nem születnek vele rémes tapasztalatok, és nem olvasok róla borzalmas teszteket.. -
Apollyon
Korrektor
Igen. Csak mondjuk az N80 inkább üzleti cucc, és nem sok embernek lesz olyan, ára meg ugyanott vagy feljebb van.
Viszont 1-2 év és mindenki ezzel fog rohangálni. Jobban is néz ki, nem kell csúsztatgatni csak tapizni, azt meg mindenki szereti
Szóval ennek én is látok jövőt, de nem fogom lecserélni a jó kis SE-m erre, még ha ingyen is lesz -
tkazmer
addikt
Persze, ki lehet, de egyrészt az iphone-t már nem kell bővíteni, másrészt +pénz, drágábban lesz 4 gigás n95-öd, mint 4 gigás iphone-od. Persze az n95-höz ''némileg'' több szolgáltatás, funkció van, de ha valakinek a 4(vagy 8) gigás memória kell, és nem érdekli se a gps, se az egyéb n95-ös különlegességek, akkor inkább vesz egy iphone-t, mert az olcsóbban felel meg az igényeinek.
-
-
dabadab
titán
Igen, de az erintokepernyo onmagaban nem olyasmi, ami feltetlenul elonyos vagy jo, vagy akarmi (bar persze emlekszem, hogy amikor '84-ben megkaptam a C64-emet, akkor egy kicsit csalodott voltam, hogy ''hagyomanyos'' (egyebkent kivalo minosegu) billentyuzete volt es nem futurisztikus, kool erintobillentyui - aztan volt szerencsem a Primohoz, es utana mar egyaltalan nem sajnaltam
), nagy kapacitasu, beepitett HDD-s telefonok meg vannak mar egy jo ideje (a Samsung tette az elso bejelenteseket ugy egy eve, de ott az N91 is), de mondjuk az N95-ot is siman ki lehet boviteni 4 GB-re.
Az iPhone mellett egyelore csak az szol, hogy ''cool'', meg az, hogy esetleg jol sikerul a felhasznaloi interface-e (de ez ugye csak akkor derul ki, ha mar tenyleg a felhasznalok kezeben lesz). -
Apollyon
Korrektor
Ezek után már sok ilyen lesz
Amúgy nem értem én sem az embereket. Rohannak mint a hülye, eltapossák egymást hogy megvegyék, lehet lesz halálos áldozat is. Szegény Steve Jobs-ot meg gyilkosnak fogják titulálni...
Másrészt meg nem vennék olyan telefont, amit még életemben nem fogtam a kezemben. Vagy legalább lenne róla egy átfogó teszt, hogy tutira ne legyen zsákbamacska.
Én inkább jól megvárnám mit szólnak hozzá az emberek, hogy működik, mennyit bír akkuval, vannak-e bugok.
Ennyire nem kellene elsietni a vásárlást. -
Szabtom
senior tag
Igazad van a marketinges megjegyzéssel. Barátnőm talált rá a telefonra, neki egy kolléganője mutatta a Youtube-os videót (amelyiken a zoomolást, forgatást, meg a jukeboxot mutatják - mit mondjak, nekem is tetszett). Ha megérkezik addig, karácsonyra tuti vétel a barátnőmnek.
-
-
dabadab
titán
Azt hiszem, ez a pillanat, amikor illik az Apple marketingeseinek a tehetseget elismerni.
Van egy termekuk, ami tisztan a technikai specifikacioi alapjan a ''vicces'' ill. ''szanalmas'' kategoriaba tartozna, eloben meg (majdnem) senki sem latta, de megis egy csomoan akarnak maguknak ilyet, raadasul aki veletlenul elfeledkezne a letezeserol, az is kap az arcaba rola hireket napi rendszereseggel, ugy, hogy ez az Apple-nek konkretan egy fillerjebe se kerul.
Ugyes
[Szerkesztve] -
MTbc
senior tag
Egy új telóban pont az a jó mikor kibontod és alig tudod használni, nyomkodod össze-vissza, tudod ki kérne segítséget
-
orbano
félisten
Elég kultúrált ára van. Kíváncsi leszek az EU-konform verzió hányszorosa lesz ennek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Magánszemély nem vehet két Apple telefonnál többet egyszerre.
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest