- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Igen. Csak mondjuk az N80 inkább üzleti cucc, és nem sok embernek lesz olyan, ára meg ugyanott vagy feljebb van.
Viszont 1-2 év és mindenki ezzel fog rohangálni. Jobban is néz ki, nem kell csúsztatgatni csak tapizni, azt meg mindenki szereti
Szóval ennek én is látok jövőt, de nem fogom lecserélni a jó kis SE-m erre, még ha ingyen is lesz -
dabadab
titán
Igen, de az erintokepernyo onmagaban nem olyasmi, ami feltetlenul elonyos vagy jo, vagy akarmi (bar persze emlekszem, hogy amikor '84-ben megkaptam a C64-emet, akkor egy kicsit csalodott voltam, hogy ''hagyomanyos'' (egyebkent kivalo minosegu) billentyuzete volt es nem futurisztikus, kool erintobillentyui - aztan volt szerencsem a Primohoz, es utana mar egyaltalan nem sajnaltam
), nagy kapacitasu, beepitett HDD-s telefonok meg vannak mar egy jo ideje (a Samsung tette az elso bejelenteseket ugy egy eve, de ott az N91 is), de mondjuk az N95-ot is siman ki lehet boviteni 4 GB-re.
Az iPhone mellett egyelore csak az szol, hogy ''cool'', meg az, hogy esetleg jol sikerul a felhasznaloi interface-e (de ez ugye csak akkor derul ki, ha mar tenyleg a felhasznalok kezeben lesz). -
Apollyon
Korrektor
Ezek után már sok ilyen lesz
Amúgy nem értem én sem az embereket. Rohannak mint a hülye, eltapossák egymást hogy megvegyék, lehet lesz halálos áldozat is. Szegény Steve Jobs-ot meg gyilkosnak fogják titulálni...
Másrészt meg nem vennék olyan telefont, amit még életemben nem fogtam a kezemben. Vagy legalább lenne róla egy átfogó teszt, hogy tutira ne legyen zsákbamacska.
Én inkább jól megvárnám mit szólnak hozzá az emberek, hogy működik, mennyit bír akkuval, vannak-e bugok.
Ennyire nem kellene elsietni a vásárlást. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest