Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Igen, de az erintokepernyo onmagaban nem olyasmi, ami feltetlenul elonyos vagy jo, vagy akarmi (bar persze emlekszem, hogy amikor '84-ben megkaptam a C64-emet, akkor egy kicsit csalodott voltam, hogy ''hagyomanyos'' (egyebkent kivalo minosegu) billentyuzete volt es nem futurisztikus, kool erintobillentyui - aztan volt szerencsem a Primohoz, es utana mar egyaltalan nem sajnaltam
), nagy kapacitasu, beepitett HDD-s telefonok meg vannak mar egy jo ideje (a Samsung tette az elso bejelenteseket ugy egy eve, de ott az N91 is), de mondjuk az N95-ot is siman ki lehet boviteni 4 GB-re.
Az iPhone mellett egyelore csak az szol, hogy ''cool'', meg az, hogy esetleg jol sikerul a felhasznaloi interface-e (de ez ugye csak akkor derul ki, ha mar tenyleg a felhasznalok kezeben lesz). -
dabadab
titán
Azt hiszem, ez a pillanat, amikor illik az Apple marketingeseinek a tehetseget elismerni.
Van egy termekuk, ami tisztan a technikai specifikacioi alapjan a ''vicces'' ill. ''szanalmas'' kategoriaba tartozna, eloben meg (majdnem) senki sem latta, de megis egy csomoan akarnak maguknak ilyet, raadasul aki veletlenul elfeledkezne a letezeserol, az is kap az arcaba rola hireket napi rendszereseggel, ugy, hogy ez az Apple-nek konkretan egy fillerjebe se kerul.
Ugyes
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Magánszemély nem vehet két Apple telefonnál többet egyszerre.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest