- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
rog
addikt
meg az összes jóval is.
volt valami kimutatás hogy egy csomó notebookot, irodában használják, és max hétvégére viszik haza. erre ezek a ''monstrum'' gépek a nyerők. az asztali gép összes tulajdonsága, és megis egy laptop egyszeru hordozhatosaga (ertem itt, fel perc amig a taskabol kiveve ujra mukodo kepes lesz)
(öö. ez egy off volt) -
erdoke
titán
:F Mire jó a szélesvásznú 10'' kijelző??? Mire jó az alatta elférő ''billentyűzet''?
Egyébként is félreértettél, nézd meg, milyen noti a Dell X300 (kis segítség: ULV P-M, 12,1'' TFT 1024x768, 1,x kg aksitól függően, stb).
A mostrum hordozható erőgépek ügyében egyetértek, szerintem félreértettél. Ezt már túl kicsinek, és fölöslegesen szélesvásznúnak találom (a kijelző ugye nem elforgatható 90 fokkal). Szerintem ez egy k..va drága játékszer annak a sznobnak, aki nem a ''kötelező'' filmet akarja nézni a repülőn...;]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest