- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
b@ndi
tag
Ahol ilyeneket hasznalnak, ott mar nem jelent problemat, hogy vegyenek egy 15'' -os TFT monitort hozza. Amikor eppen nem utazik az ember, akkor azt hasznalja, es nincs gond semmivel.
Ha meg eppen uton van, akkor urul, hogy van egy 1,5kg-os gepe, ami kb. akkora mint egy A5-os spirall fuzet. Sztem nagyon allat a gep, a beepitett webkameraval, meg mindennel.
Csak miert kell intel grafikus chipet beletenni egy ilyen gepbe :O -
igi
aktív tag
Félreértesz!
Elsősorban a karakterek fizikai méretére gondoltam.
Én arra utaltam, hogy a 10,6''-os képernyőn egy 10-es karakter kb. akkora, mint a 15''-oson egy 6-os - de elcsesztem :B, mert akkora, mint egy 7-es.
Persze, ha elém raknának egy 15''-os 3-4 kilós behemótot, és ezt, valószínűleg inkább az utóbbit választanám :))
üdv:igi
ps.: Az a 12''-es kijelző, amit nézel 1280*768-as?
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Ez a gép gyönyörü!!!
A kijelzö egyáltalán nem kicsi. A Kedvesemnek vettem egy SONY-t 10,4'' XGA (1024X768) és tökéletesen láthato. Olyan éles a képe, hogy csak ovatosan merek ránézni, nehogy elvágja a szemem. Jobban láthato, mint az én 12''-os COMPAQ-om.
Az igazán kicsi gép az ez: [L]http://www.flipstartpc.com[/L]
[Szerkesztve] -
igi
aktív tag
Ha lecsökkenti a betűméretet 6-osra, akkor is több oszlopot lát, egy normál kijelzőn.
A főnökömnek egy 15''-os 1280*768 -as kijelzőjű notija van, azon alapbeállításban éppen elviselető nagyságúak a karakterek. Ha ezt a 2/3-ra csökkentjük, akkor már szerintem nem lesz túl jól látható a szöveg. Tehát ez az 5:3-as képarány lehet, hogy jobb a több oszlop szempontjából, de ilyen pici méretben :F
Azért persze elfogadnék egy ilyet :D, qrva éles képe lehet a cca. 0,18 mm-es képpontmérettel. Az emberi szem felbontása olvasótávolságból (25 cm) elvileg 0,22 mm, ez annál kisebb - elvileg nem látjuk külön a pixeleket :Y
üdv:igi -
rog
addikt
meg az összes jóval is.
volt valami kimutatás hogy egy csomó notebookot, irodában használják, és max hétvégére viszik haza. erre ezek a ''monstrum'' gépek a nyerők. az asztali gép összes tulajdonsága, és megis egy laptop egyszeru hordozhatosaga (ertem itt, fel perc amig a taskabol kiveve ujra mukodo kepes lesz)
(öö. ez egy off volt) -
erdoke
titán
:F Mire jó a szélesvásznú 10'' kijelző??? Mire jó az alatta elférő ''billentyűzet''?
Egyébként is félreértettél, nézd meg, milyen noti a Dell X300 (kis segítség: ULV P-M, 12,1'' TFT 1024x768, 1,x kg aksitól függően, stb).
A mostrum hordozható erőgépek ügyében egyetértek, szerintem félreértettél. Ezt már túl kicsinek, és fölöslegesen szélesvásznúnak találom (a kijelző ugye nem elforgatható 90 fokkal). Szerintem ez egy k..va drága játékszer annak a sznobnak, aki nem a ''kötelező'' filmet akarja nézni a repülőn...;]
[Szerkesztve] -
Den
veterán
Nem haszontaln az, _ez_a notebook, nem a 15 colos hajókofferek. Az árával van csak a gondom, az húzós, de majd használtan veszek egyet. Pénzkidobásnak a monstrum notikat tartom, se nem igazán jó asztali gép, se ne igazán notebook, egy öszvér a két kategüória összes rossz tulajdonságával :)
-
erdoke
titán
Ezek a törpe szélesvásznú notebookok nekem nagyon nem jönnek be, abszolút haszontalan pénzkidobás. Csak milliárdosoknak!:D
Dell X300 még mindig vezet, bár az év második felében jön az Intel átdolgoztott Centrino platformja. -
engusz
veterán
Nem tetszik a kijelző. Randa az a fehér csík benne... :D
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honda topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged