Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Mivel jelenleg egy 9500-ás Nokia telefonom van, ezért azt hiszem, nem kell hogy magyarázzam mennyire fontos nekem a vékonyság
, a Q viszont valóban megfogott, nagytudású és ráadásul még jól is néz ki. Ha Motorolát vennék, biztos hogy ezt venném, de nem veszek Motorolát, mivel nálam már nem egy elhalálozott, többet voltak szervizben mint nálam, aztán olyankor futkoshattam egy T20-as Ericcson cseretelefonnal...fenomenális 
Egyik kollégámnak a V3-asa is kezd szórakozni, az a ''kémiai úton elöálított billentyüzet'' kezd egy picit kevésbé reagálni, a telefon aránylag sokszor lefagy...Motorola rulez
-
blueMerle
veterán
hiába penge ha egyszer ott van az a ''bumszli'' az alján....nekem se a V3 se ez nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a Q viszont valóban megfogott, nagytudású és ráadásul még jól is néz ki. Ha Motorolát vennék, biztos hogy ezt venném, de nem veszek Motorolát, mivel nálam már nem egy elhalálozott, többet voltak szervizben mint nálam, aztán olyankor futkoshattam egy T20-as Ericcson cseretelefonnal...fenomenális