- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Mivel jelenleg egy 9500-ás Nokia telefonom van, ezért azt hiszem, nem kell hogy magyarázzam mennyire fontos nekem a vékonyság
, a Q viszont valóban megfogott, nagytudású és ráadásul még jól is néz ki. Ha Motorolát vennék, biztos hogy ezt venném, de nem veszek Motorolát, mivel nálam már nem egy elhalálozott, többet voltak szervizben mint nálam, aztán olyankor futkoshattam egy T20-as Ericcson cseretelefonnal...fenomenális
Egyik kollégámnak a V3-asa is kezd szórakozni, az a ''kémiai úton elöálított billentyüzet'' kezd egy picit kevésbé reagálni, a telefon aránylag sokszor lefagy...Motorola rulez -
VD
őstag
A Q tényleg vékony. És az emlegetett bumszli sincs rajta.De más kategória.
(Az se990 meg inkább ''húsklopfoló'' mint ''penge''De kétségtelenül nagyon nagy tudású ketyere!)
-
VD
őstag
A v3 is és ez is olyan mintha ráléptek volna!
Marha széles, nincs normális fogása. De úgy tűnik az én izlésemmel van a baj, mert rengeteg embernek tetszik... -
blueMerle
veterán
hiába penge ha egyszer ott van az a ''bumszli'' az alján....nekem se a V3 se ez nem tetszik.
-
Jégkokó
veterán
Szerintem az előzőben, is elég bumszli volt az alja, mert a telefon egész végig elég vékony aztánt a végére odatettek egy nagy izét
-
rOwLeY
őstag
Már régóta terjengenek ilyen képek a neten!
alapbol ilyenre kellett volna a telót csinálni és akkor megértenék az emberek h mért ilyen drága!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest