- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Mivel jelenleg egy 9500-ás Nokia telefonom van, ezért azt hiszem, nem kell hogy magyarázzam mennyire fontos nekem a vékonyság
, a Q viszont valóban megfogott, nagytudású és ráadásul még jól is néz ki. Ha Motorolát vennék, biztos hogy ezt venném, de nem veszek Motorolát, mivel nálam már nem egy elhalálozott, többet voltak szervizben mint nálam, aztán olyankor futkoshattam egy T20-as Ericcson cseretelefonnal...fenomenális
Egyik kollégámnak a V3-asa is kezd szórakozni, az a ''kémiai úton elöálított billentyüzet'' kezd egy picit kevésbé reagálni, a telefon aránylag sokszor lefagy...Motorola rulez -
VD
őstag
A Q tényleg vékony. És az emlegetett bumszli sincs rajta.De más kategória.
(Az se990 meg inkább ''húsklopfoló'' mint ''penge''De kétségtelenül nagyon nagy tudású ketyere!)
-
VD
őstag
A v3 is és ez is olyan mintha ráléptek volna!
Marha széles, nincs normális fogása. De úgy tűnik az én izlésemmel van a baj, mert rengeteg embernek tetszik... -
blueMerle
veterán
hiába penge ha egyszer ott van az a ''bumszli'' az alján....nekem se a V3 se ez nem tetszik.
-
Jégkokó
veterán
Szerintem az előzőben, is elég bumszli volt az alja, mert a telefon egész végig elég vékony aztánt a végére odatettek egy nagy izét
-
rOwLeY
őstag
Már régóta terjengenek ilyen képek a neten!
alapbol ilyenre kellett volna a telót csinálni és akkor megértenék az emberek h mért ilyen drága!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest