Keresés

Aktív témák

• Perec

tag

válasz Lethal Gene #209 üzenetére

Hi

Mint mondottam egyetértek veled nagy vonalakban 50, vagy 56
    mind1. A proci külső és belső hőmérsékletéről valóban meghallgatnék egy vérprofit, hogy Ő hogy látja ezt a dolgot. Lehet, hogy nem 20, hanem csak 15, de én valahogy, lehet, hogy tök rosszul, de valami ilyen nagységrendű, tehát tizes nagyságrendű lehetséges hőkülömbségre emlékszem, de ha valaki tudja, akkor írja már meg legyenkedves, mert érdekelne a dolog. A procit nem azért dobhatod ki negyedévente, mert 56c-on megy, hanem azért, mert kvázi elavul negyedévente a mostani rohanó fejlődésben. Az 1600+-t nemtudom pontosan, hogy mióta lehet kapni itthon, de akkor Te vagy aranyárban vetted közvetlen a futószalagról, :) vagy az a 2 év ''lényegesen'' kevesebb, mint 2, de ezen most ne vesszünk ösze. :)

• Perec

tag

válasz Lethal Gene #206 üzenetére

Hi

Nagy vonalakban egyetértek veled, bár én köztudottan bisztonságpárti
    vagyok és a padlószőnyegre is védőhuzatot, és még a padlószőnyeg védőhuzatjára is még egy védőhuzatot teszek, sőtt nálunk még a nyitott ablakon uis huzat van! :)) Szóval tudom, hogy a procik max 90 fok maghő körül bírják a hőt max, de azért jobb tartalékolni a hőfokkülömbséget. :)) Na ezt jólmegaszondtam. :) A külső hő 57, a belső kb 20-al magasabb állítólag, akkor az már 77 körül tendál. Minél kisebb az állandó belső hő, a proci annál tovább él. Na nem mintha a mai prociknak olyan sokáig kellene menniük, mint mondjuk régebben, mikor még nem fejlődött ilyen gyorsan az iparág, de azért én szeretem a véksőkig megtartani a hardvereimet, mert a pénz ugye meg miegymás, szóval nincs annyi lóvém, hogy negyedévente cseréljek 1 teljes alaplapi garnitúrát procistul. :((

Hi

Aktív témák