- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Perec
tag
válasz
Lethal Gene #209 üzenetére
Hi
Mint mondottam egyetértek veled nagy vonalakban 50, vagy 56
mind1. A proci külső és belső hőmérsékletéről valóban meghallgatnék egy vérprofit, hogy Ő hogy látja ezt a dolgot. Lehet, hogy nem 20, hanem csak 15, de én valahogy, lehet, hogy tök rosszul, de valami ilyen nagységrendű, tehát tizes nagyságrendű lehetséges hőkülömbségre emlékszem, de ha valaki tudja, akkor írja már meg legyenkedves, mert érdekelne a dolog. A procit nem azért dobhatod ki negyedévente, mert 56c-on megy, hanem azért, mert kvázi elavul negyedévente a mostani rohanó fejlődésben. Az 1600+-t nemtudom pontosan, hogy mióta lehet kapni itthon, de akkor Te vagy aranyárban vetted közvetlen a futószalagról, :) vagy az a 2 év ''lényegesen'' kevesebb, mint 2, de ezen most ne vesszünk ösze. :) -
Perec
tag
válasz
Lethal Gene #206 üzenetére
Hi
Nagy vonalakban egyetértek veled, bár én köztudottan bisztonságpárti
vagyok és a padlószőnyegre is védőhuzatot, és még a padlószőnyeg védőhuzatjára is még egy védőhuzatot teszek, sőtt nálunk még a nyitott ablakon uis huzat van! :)) Szóval tudom, hogy a procik max 90 fok maghő körül bírják a hőt max, de azért jobb tartalékolni a hőfokkülömbséget. :)) Na ezt jólmegaszondtam. :) A külső hő 57, a belső kb 20-al magasabb állítólag, akkor az már 77 körül tendál. Minél kisebb az állandó belső hő, a proci annál tovább él. Na nem mintha a mai prociknak olyan sokáig kellene menniük, mint mondjuk régebben, mikor még nem fejlődött ilyen gyorsan az iparág, de azért én szeretem a véksőkig megtartani a hardvereimet, mert a pénz ugye meg miegymás, szóval nincs annyi lóvém, hogy negyedévente cseréljek 1 teljes alaplapi garnitúrát procistul. :((
Hi
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged