Keresés

Aktív témák

• Cane

őstag

válasz F7 #186 üzenetére

A lényeg az, hogy amikor nézegettem, akkor olyan sárgaréz színe volt és nem vörösréz. Aztán az lehet hogy a vörösréz talphoz+alu bordához kapott valami felületkezelést, tanán lecsapattak rajta vmi fémgőzt?! A hűtő metszetét nem láttam. Bezzeg ha nálam van a lightsaber-om... :((

• Cane

őstag

válasz F7 #184 üzenetére

Nem LEHEL-t!!! :))

Silent Breeze-t, amiről a cikk is szól.

• Perec

tag

válasz F7 #155 üzenetére

Hi

Na ja, így már 50c körül normális, de 60c és környéke, az már kicsit erős volt szerintem. Mostmár nem is prüszkölök miatta. Majd, ha benyárul az idő, azért még arra kíváncsi leszek, hogy mit teljesít, mert most 19c van a szobában, akkor meg lesz 40 árnyékban. :)

Hi

• Perec

tag

válasz F7 #150 üzenetére

Hi

Most ezt így nem tudom megmondani. :)
    Külsőre mi a külömbség a kettő között?

Hi

• Perec

tag

válasz F7 #134 üzenetére

Hi

Engedd már meg nekem, hogy hadd legyen olyan véleményem a dolgokról, amilyet én érzek, én gondolok az adott témáról. Ha gondolod én szívesen eladom neked az én ventimet, mert nekem ez ablakon kidobott pénz volt. Ami atuningot illleti nem vagyok a híve. A ''pályán vagyok'' már vagy 15 éve, (még Videoton TVC 32k-val kezdtem) de bátran állíthatom neked, hogy egyszer sem használtam processzort a gyárilag megadott értékeknél magasabb beállításokkal, így a Tuning témához érdemben nem tudok és nem is akarok hozzászólni. Aki tuningol, nyilván tisztábanvan a saját és az alkatrész tulajdonságaival és ezért csinálja a dolgot.
    Ha meg nem, akkor megérdemli a sorsát! Akár hiszed, akár nem, van olyan termék, amivel én is meg vagyok elégedve, de szerintem a negatív vélemény is vélemény, bármennyire nemtetszik is valakinek. Mi lenne, ha mindenkinek csak jó véleménye lenne a dolgokról? Azt úgy hívják, hogy cocializmus, de ebbe nem akarok mélyebben belemenni. :-) Mi lenne, akkor a technikai fejlődéssel, ha az első shit dologra azt mondanák a teszterbácsik, hogy verrigúd!? :-D

Hi

• Perec

tag

válasz F7 #132 üzenetére

Hi

Ha figyelmesen végigolvastad volna, akkor láttad volna, hogy a hangjával, mármint ami nincs neki :-) azzal én it tökre meg vagyok elégedve, de aztán ezzel ki is merült minden, ami jó ebben a cuccban. Persze ez csak az én személyes véleményem és tapasztalatom! A 233MMx-es dolgot illetően ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a hűtési teéjesítménye elég erősen hagy kívánnivalót maga után. Nem kell mindent szószerint venni! Egyébként nem én vagyok az egyetlen, akinél nem hűt megfelelően. Vannak más fórumokon többen is, akik panaszkodnak, tehát nem egyedi a dolog! A NoFAN-os dolog, az azért került bele, mert esetleg más nem szív vele 2-3 prcig, hogy keresse a hibát, hanem egyből bekukkant a BIOS-ba és megnézi, hogy mi a tényálaadék. Én pl szívtam vele 4 újraindításig, míg bekukkantottam a BIOS-ba. Lehet, hogy más rutinosabb, de érdemes felívni a tisztelt társaság figyelmét, egy esetleges hiba elkerülése végett szerintem. Ami a rögzítést illeti ez szerintem túlbiztosítás egy ilyen kis súlyú hűtőnél. Ez amolyan reklám, hogy ez is van neki, ezért is el lehet kérni pár százassal többet, és a tesztekben esetleg emiatt is kap pár pluszpontot a cucc.

Hi

• Perec

tag

válasz F7 #64 üzenetére

Hi

Na ez egy érdekes momentum!
    Az a helyzet, hogy lesarkazásvédővel nem ér rá a borda a
    magra! Van a borda alján 2 db rugalmasnak látszó csík.
    A borda két ellentétes alsó oldalán ez alapálapotban, ha
    csak ráteszem a bordát a procira, akkor lesarkazásgátló nélkül kb 1-1.5mm-re
    elálla proci testétől, de lesarkazásgátlóval pont ráfekszik.
    Lesarkazásgátlóval nem érintkezik a borda a procimaggal, így
    szoptam is vele. :-) Gép fütyülgetett kettőt és kikapcsolt 1 mp alatt. :-)
    Nemtom, mindenki azt mondja, aki nem látott még ilyen ventit, hogy
    nem kell az a csík oda, de az gyárilag marhára rá van ragasztva oda, így
    nem ''egyszerű'', pláne nem garanciamegtartással eltávolítani.
    most rendeztem át a nagytorony házat, amiben van +2 házventi, kivettem
    minden felesleges kábelt, levettem minden matrivt, mert ugye garmatrica a procin pont rossz helyen! :-) és nyertem 1-1.5 fokot mínuszban! :-)
    BIOS alatt levett gépoldallal system 21, CPU 41c, Összerakva sys25/CPU45c,
    kb 15-20 perrces időtartamú méréssel. Szóval a ház jól szellőzik.
    Win ME alapállapotban: System 30 CPU 57c És ez használat közben még feljebb megy. :-( Most max 58-59c-t mértem, hogy átpakoltam a belsejét a gépnek.
    De még mindig nagyon sok. COOLINK 111+ és lesarkazásgátló max 47-50c terhelés alatt!

Aktív témák

Hirdetés