Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• prs

csendes tag

Elnézést kívánok, nem állt módomban visszaolvasni az összes felszólalást, de íme a tények:

A kakaóbiztos dolog kipattanása előtt kb egy évvel szakértőként éppen bedolgoztam az Info. Minisztériumba. Már akkor folyosói téma volt, hogy az ügyből ismert szociológus államtitkár (vagy helyettes államtitkár? bocs) az IBM-es óvodai gépeket tartja a szívügyének, mondjuk úgy, ''azon dolgozik''.

És lássatok csodát - hát nem azok nyerték a végén a tendert? Kár ezen rugózni, meg, hogy mi, mennyibe kerül. Ezt ott az államtitkárságon, de a többin is tudták az emberek, csak a közalkalmazott nem beszél, mert félti az állását.

Még arról is motyogtak, hogy említett úr felesége valami alapítványban érintett, és állítólag arrafelé irányul a hála, de ez már folyosói pletyka, a többi viszont tény, hisz én mint külsős, jó előre tudtam, hogy mi fog történni a tenderrel! Ez nekem bizonyíték.

Téma lezárva.

Én még a tender előtt emiatt, meg az IT Kht többi dolga miatt eldöntöttem, hogy killépek az MSZP-ből (passzív tag voltam BP-en), és bármennyire nem szeretem a Fideszt, rájuk fogok szavazni, mert csak akkor nyugszom meg, ha eltakarítják ezt a bandát az útból (nem is azért, mintha ők jobbak lennének, á, dehogy, de akkor ez a gondolat nyugtatott meg és így is fogok tenni, pusztán a lelki békém érdekében.
    Apró személyes dühkitörés, de nekem ettől jobb :) ).

Új hozzászólás Aktív témák