- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Bass
addikt
''Amd meleg-kit érdekel viszont SOKKAL olcsóbb (elköltöd hűtőre a különbséget)''
Elköltjük hűtőre?? mi ez a baromság?? Nekem az 1800+ Palominos XP-n egy 2300ft-os Titan d5tb van 1800+=18000ft Titan D5TB 2300ft=20300ft
P4 1800=39625ft P4 Titan hűtő 2500ft össz 42125ft na akkor mi van? a külömbség több mint 20rongy szerinted ennyibe kerül egy AMD-s hűtő??:))) -
telcom
tag
Ha kiadja az új chipseteket akkor belemegy az alaplapba 400/533/800 fsb-s proci. Viszont akkor a foglalatnak maradnia kell.
-
Lamair
aktív tag
:(
Minek harcoltok!
Én inteles vagyok és elismerem az AMD teljesítményét!
Ez mind szélmalomharc Mercedes VS Audi VS AKÁRMILYEN AUTÓ!
Két gyártó van AMD INTEL K***mindegy! mindenki azt veszi ami a szimpatikusabb! NEMértem miért kell vitázni!
P4-hez kell a plussz tápcsati- na és
Amd meleg-kit érdekel viszont SOKKAL olcsóbb (elköltöd hűtőre a különbséget)
TÖKMINDEGY ki mit dob a piacra egy a lényeg:
MI JÁRJUNK JÓL!
Lamair -
-
Bass
addikt
-
hobizoli
nagyúr
Jaj, ''veletlenul'' kiamardt, de itt az uberallatjo, alig szippanto, 3.06GHz-s HTT-s NW P4 is:
~93 W 3.06 GHz (0.13 µm µPGA478 @ 1.525 V) (ez kiszamitott eredmeny)
Bizonyara eleg neki egy 230W-s Made by Vargane&tsa Co taperomu is... igaz:))?
Ez csak kb 25%-l/20W-l mulja felul az AMD legnagyobb teljesitmenyigenyu ''Watt-kiraly''villanykalyhait...
A vicces az egeszben az, ha belevesszuk ide a P4 WM-128 Cerkakat is...:DD
Visszanyal a fagyi effekt...
:DD
hobizoli -
-
hobizoli
nagyúr
Igazan? Na, akkor vaccs disz:
Maximum power:
...
~100 W 2.0 GHz (0.18 µm µPGA478 @ 1.75 V)
~85 W 2.8 GHz (0.13 µm µPGA478 @ 1.525 V)
...
~72 W 1400 MHz TB
~72 W 1733 MHz (2100+) PM
~68.3 W 2167C MHz (2700+) TH (1.65 V)
~73.4 W 2167C MHz (3000+) BT (1.65 V)
[L]http://www.sandpile.org[/L]
Szerinted miert kellett ATX12V csatlakozo a P4-s deszkakra, hm?
hobizoli -
Goose-T
veterán
Ha az AMD procik 80 watt-tal kevesebbet fogyasztanának, akkor talán a cégek is vennének AMD-t. 100 gépnél 8kW+!
-
bitfarkas
őstag
válasz
fledermaus #70 üzenetére
Ez így is van. Itt az irodában a gépek már 5 évesek, win95 fut rajtuk (ez kivétel, mert ez 98SE), és erre a célra kifejezetten megfelelnek. A könyvelőprogit szállító és támogató cég kifejezetten kérte, hogy ne upgrédeljünk W95-ről, mert azon atomstabilan fut a progi.
Most azért a memóriát 16 MB-ről fel kellett bővíteni, mert már nem tudta kinyomtatni a főkönyvet. ''Szerencsére'' a négy gép közül egy rosz, így abból a bővitést (duplázást) meg lehetett csinálni. Igaz, kicsit szokatlanul néztek ki a memóriamodulok.
Magyarországon a hírben szereplő tény még nem igen jelent problémát. A családok nagy része örül, ha egy jobb gépet kiszenved magából, és nem igen futja a folyamatos korszerűsítésre. Persze vannak, akiknek ez elsődleges fontosságú, tehát áldoznak rá. Majd, ha itt is egy heti nettó bér lesz egy legújabb gép ára, más lesz az ábra. Igaz, akkor meg nem igen érdekel senkit, hogy kétévente vadiúj gép kell.
Németországban autót cserélnek ennyi időnként. -
fledermaus
csendes tag
Attól, hogy egy gép erkölcsileg elavult, még nem biztos, hogy a használati értéke nulla! :))
Ez is egy öreg csont, amin ezt gépelem... -
fzr1000
tag
válasz
Nowhereman #38 üzenetére
OFF
nowhereman,
''értelmetlen? -De hát mondja meg nekem valaki: miben lett jobb az ATX billenyűzet az AT-snél?''
:D es miert jobb a PS/2-es tap :D
bocs... -
hobizoli
nagyúr
Talan az, hogy kevesbe ismert...nalunk is bent csak intel-s gepek vannak, sokan azt is hiszik, hogy mas nem is letezik alternativakent.
A beszerzo megkenesevel hamar le lehet erni, hogy egy nagyobb PC felhasznalo cegnel, az osszes lama dolgozo csak az intel termekekkel keruljon kapcsolatba (intel inside matrica), igy mas hijan olyat vesz otthonra is.
hobizoli -
Sefter
veterán
OK!
Ha nem megbízhatóbb akkor miért NEM AMD szervereket használnak a nagy cégek?
Egyébként mondtam, hogy van mindkét típusból gépem és NEM VAGYOK SE INTEL SE AMD PÁRTI !
Egyszerűen csak unom, hogy állandóan vitatkoztok, melyik a jobb.
Egyik se jobb a másiknál!
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy AMD-t otthoni felhasználáson kívül nem nagyon preferálják és ennek oka van. -
Bass
addikt
Én sem bántam meg pedig fostam én is az AMD-töl mert sokan irták/mondták hogy szétég meg fagy de belevágtam egy 1200-as Duront vettem mert akkor még elég jó árban volt az XP de amikor lejebbmentek az árak eladtam a Duron egy havernak (aki 633-as celeronról fejlesztett) és vettem egy 1800+-os XP-t amit majd eladok és veszek egy 2400 vagy 2600+-t:)) a melegedést kipróbáltam és nem égett szét a cucc:)))
-
Sefter, ne haragudj, de hülyeséget mondtál azzal a ''megbízhatóbb, stabilabb'' dologgal. Egy P4-es semmivel sem stabilabb, vagy megbízhatóbb, mint egy Athlon XP. Természetesen mindkét platform számára lehet olyan környezeteket találni, amitől egyik, vagy másik, esetleg mindkettő instabil lesz, de ezt így általánosságban kimondani... érdekes gondolkodásra vall. Nekem is ezzel az ''érvvel'' jött a legjobb barátom, hogy neki ezért kell Intel CPU, aztán mondtam neki, hogy jöjjön el, nézze meg az AMD Duronos gépet. Eljött, megnézte, aztán amikor legközelebb upgrade-elt, akkor megnézte még az árkülönbözetet is (pedig az anyagi lehetőségei megengedték volna, hogy Intelt vásároljon) és úgy döntött: jöjjön az AMD - azóta sem bánta meg és nincsenek ''stabilitási'' problémái.
Más és ez már a többiekhez is szól.
Új chipset természetesen új alaplapot is kíván - ez tiszta sor. Ha azonban vkinek nincs szüksége egy új chipkészlet tudására, egy nagyobb teljesítményű procira azonban igen, akkor az Intel vonalat el lehet felejteni. KT133A chipkészletű lapba (természetesen BIOS-frissítéssel, merthogy erről a jelenlévők nagy része igencsak megfeledkezett) bele lehet tenni a Tbred-eket és teljesen működőképesek. Pl. Abit KT7A-ba Tbred simán belemegy. Azt csinálja meg vki Intel vonalon, hogy a 600-as Celeronja után belerak egy 2.2 GHz-es P4-et az alaplapjába... AMD oldalán ezt meg lehet tenni... -
joysefke
veterán
Mi a fenétöl lenne stabilabb?
-
Sefter
veterán
Én nem vagyok se Intel se AMD párti (mindkettő van) de:
Miért celeronnal méred össze az XP-t?
Akkor én northwood-al mérjem össze a duront?
Az XP ''vetélytársa'' a northwood.
Melyik a gyorsabb 3000+xp vagy 3,06P4 HT? ;]
NEM MAGAMRÓL BESZÉLEK DE:
- akinek nem számít a pénz az miért ne vegyen P4-et?
- nem véletlen, hogy Intel szerverek vannak elterjedve NEM Amd-k (''talán kicsivel'' megbízhatóbb, stabilabb....) -
Bass
addikt
''2) 1800+ meg NEM gyorsabb mint a 2 Ghz-s P4, ne aggódj'' Ki aggódik????:))) (neked kellene ha ilyen procid van mert ha rájössz hogy ennyi pénzt kiadtál érte a fejedet a falba fogod verni:))Amúgy nem vitatkoznék de amúgy tényleg nem gyorsabb mert végignéztem pár tesztet és igazad lett ugyanis EGY SZEINTEN VANNAK!:))) no nem árban csak teljesítményben:)))ami nem kis teljesítmény egy 1533mhz-n ketyegő procitól,a másik hogy mindenki el van szálva hogy mennyire lehet tuningolni a Pentiumokat csak kérdem én ki jár jobban aki vesz pl egy 1800mhz-s P4-et és felnyomja 2,4ghz-re és akkor se ér az 1800-as xp nyomába(old man tuning a Gamer magazinban ja ugyan itt a 2ghz-es cel 3ghz-re3 húzva kb 1000pontal kevesebb mint az 1800xp alapból,és ez 100% hogy így van mert egy havernak 2,6ghz-en megy a cel és még úgy is hurka) vagy aki vesz egy xp-t és az alapból tudja a dolgokat és nem kell húzni,de viszont élettartama is több:))
-
TomLion
tag
Nem vagyok Intel párti, de az új procik új képességeinek kihasználásához kell az új chipset. Akkor pedig hiába kompatibilis visszafelé a foglalat.
Úgyis veszel új lapot :)
Az más lapra tartozik, hogy az Intel milyen utat járt be a P4-gyel, és milyet az AMD az Athlonnal.
Szerintem Intel tudja mit csinál...legalábbis egyenlőre úgy tűnik a piac alapján.
Ha valami a fejlesztés útjában áll, azt rögtön ledobják, és pörgetik tovább, mert nekik egy út maradt: az órajel.
Az AMD a nyomdokvízben evezget, a minden szuflát kihozva az Athlonból. Minden unszimpatikus Intel lépésnek örülök, mert ha az AMD elbukik, jaj nekünk... -
telcom
tag
Én már látom a jövőt: Hyperthreading 8 SSE 10 MMX15 Rambo 40 :t
-
hobizoli
nagyúr
-
hogyishívnak?
aktív tag
Csatlakozom azokhoz akik nem tartják túl magy ''veszteségnek'' az új foglalatokat. Vannak dolgok amit nem lehet 1szerüen bios frissitéssel megoldani. Mindenki arról beszél, hogy a mostani amd-s lapokban mennek a 600-as amd procik.Ez kit is érint manapság? Nem forditott a felháborodás? Nemhiszem , hogy túl sok olyan amd-s lap létezik a 600-as időszakból amibe a most várható legújabb procik mennének.Mint többen is mondták mindig jönnek újabb dolgok ami nem árt ha rajta van az alaplapon. Tud e valaki olyan régebbi lapról pl.(amd) ,hogy az akkori ata66 1 bios frissitéssel ata100/ata133 lett? vagy agp2 ből agp8??? tudom ezek ''apróságok'' de mégis mindenki ezt figyeli ha új, wincsit,vga-t stb. vesz hogy tudja az új szabványokat. Szóval akkor most miért is kell ezen felháborodni? A technika fejlődik,bár tudjuk , hogy sokszor mesterségesen lassítják a folyamatot és fokozatosan adják ki az új modelleket de ezzel 1ütt kell élni,ez is 1 üzlet és ezt nem a ''balkáni'' gazdasághoz igazítják. Lehet hőbörögni, szidni, mindenkit, de lehet céget is létrehozni, konkurenciának. Nem csak ebben az iparban/szakmában húzzák le az embert. Akinél a tudás, és piac az nyer.
-
Bass
addikt
Majd meglátjuk hogy az Intelnél mikor fogjátok belerakni a 600-as celeront és a 3Ghz-es P4-et??? SOHA!!! AMD-n van ilyen (Pl:ha jól tudom az ECS-nek van ilyen lapja) De az enyémbe is mennek a 750-es duronok és nemhivatalosan a 166mhz fsb-s Athlonok (hivatalosan 2200+ Abit Kr7A) na pá:)) Na akkor ki jár jobban???1800+(ez a 2000mhz-s P4-et veri:)) 18000ft vs P4 1800mhz 39000ft na akkor ki jár jobban?? Intelese szórjátok csak a lét egy olyan dologra ami ugyan olyan gyorsan elévül mint az óccsó AMD:)))
-
robekri
addikt
Megmaradt az intel szokása:((( (fos)!
Üdv.:Robe -
Hardzsi
tag
Szerintem pedig természetes, hogy az újabb, növelt tranyószámú szilíciumok több lábkivezetést, és esetleg újabb tokozást is igényelnek. Ez nemcsak a procira igaz, lásd RAM-ok. Ha pedig egy új procihoz új chipkészlet kell, akkor édesmindegy, hogy a régi foglalattal szállítják-e, mert akkor meg amiatt kell lapot cserélni. Persze én sem örülök a gyakori váltásnak, de ez a technikai fejlődés (fejlövés?) velejárója, így lesz, amíg világ a világ. Az AMD platform ilyen tekintetben nyilván gazdaságosabb, de hát vannak más szempontok is. A szg.szervizeket is kellemetlen helyzetbe hozza, hogy annyiféle CPU/RAM/csatolószabvány él egyidőben, főleg ha mindből akarnak tartalékolni.
Én azért nem érzem olyan nyomasztónak a helyzetet, egy generációnyi (1/2év-1 év) RAM/CPU/GPU bővítést minden platform elbír, azt követően pedig oly sokminden elavulttá válik az alaplapon, hogy megér egy cserét. -
Juliuska
senior tag
Osztom véleményét az elöttem szólóknak, főleg Emvy-nek, mert sajna ezek a fenegyerekek átnézhették a jelenlegi statisztikákat és úgy döntöttek, hogy megmozgatják egy kicsit a számítógépes piacot, mert AZ, amit mi EDDIG produkáltunk az eladásokat illetően, hááát az nem volt nekik elééég... irány tehát a bolt és új alaplap, proci, ja és ha már ott vagyunk adjunk a gyorsaságnak is kicsit, és vegyünk még RAM-t is...
-
HunChris
senior tag
És még csodálkoznak, hogy visszaesik a számítógépes piac... A f...a kivan az embernek a sok pénzkidobás miatt. (szerencse én AMD-t vettem):)
-
telcom
tag
Az intel mindig gondoskodik róla, hogy le keljen cserélni az alaplapodat.
-
Versus
senior tag
Egy megjegyzés: A Granite Bay 1600 Mhz Qpb-t támogat és persze a 478-as tokozást.Egy rakat olyan lap van ami simán támogatja pl a HT-t de amikor megjelent még szinte hallani sem lehetett a dologról.Amit én a cikkből kiolvastam az az hogy kb 2004 év vége felé lesz elérhető egy lapon a sok új technológia (DDRII,SuperPci,új tokozás talánP5?!) Tehát tesók közt is kihúzza a 478 3 évig.Nem értem mi a probléma,aki játszik vagy erős gépet igénylő munkát végez az így is-úgy is gépet cserélt kb másfél évente. Ja és a legrégebbi 845-ös chipsetben is elmuzsikálnak az új intel procik.
-
_Volkovy_
nagyúr
én amd hívő vagyok,és nagyon örvendetes hogy '99 óta socketA-t használ.csakhogy és de:a régi chipsetek ugyanúgy leszarják az újabb procikat mint az intelekéi..meg néhány alaplapgyártó is csinál néha érdekes dolgokat..pl kt7a 1.0:az xp le se szarta.most egy kg7-esem van(amd761)kipróbáltuk benne a tbredet és baszott menni.tehát vehetsz új alaplapot,akár akarsz,akár nem.esetleg maradhatsz a 600-as duronnál,az tuti megy :)
-
Pé
senior tag
Na király .... Most, hogy az óceán túloldaláról nézem a dolgokat, annyira mindegy mit csinálnak ezek, hogy még... Szarnak rá arra, hogy mi mit gondolunk.
Bekapcsolom a tv-t, mást se látok, csak azt, hogy: Vegyen 2.4-es pentium gépet (Gateway) 400 dollárért, régebbi gépet max. 250 ért beszámítunk...
Ennyit erről, annak függvényében, hogy az eddigi legalacsonyabb fizetés 2500 volt amit itt hallottam, (egy mexikói takarítónőtől), a 150 dollár különbözet még neki is csak 1.5 napi fizetés... -
Nowhereman
őstag
Hidd el, még othoni PC-knél sincs AMD fölény. Sokan hozzánemértőn mennek be a boltba, max odáig jutottak P-IV, és a sok eladó már meg is celeronozza őket. Egy boltos ismerősömtől tudom, hogy sokukat nem is lehetett rábeszélni az AMD-re, az ár miatt(GHz rulezz) meg máris celeron. Szegény pedig némi bűntudattal szennyezett szégyenérzettel dobhatta össze ezeket a konfigokat. Az, hogy az ugymond hozzáértő felhasználók körében az AMD és az ATI felé tolódik a mérleg, nem kétséges. Az pedig valószinű, hogy köztük már többségben vannak az AMD-hívők!
De felteszem a kérdést: többségben vannak-e a ''hozzáértők''?
PIV lábszaporodásairól:
szimuláció:
egy 423 lábú PIV tulaj vagy. Egysze csak kimúl a proci alatt a deszka(mondjuk ráesett a hanyagul rögzített hütő). Cél(Innét már élőben is ki lehet próbálni) olcsón-gyorsan szerezni egy 423-as deszkát, vagy kicseréltetni a procit 478-asra ráfizetés nélkül. Biztos lesz egy kis mission impossible íze!
értelmetlen? -De hát mondja meg nekem valaki: miben lett jobb az ATX billenyűzet az AT-snél? -
laja
tag
A fenti cikkből:
''Egyik váltásnál sem telt el egy évnél több idő, s az Intel most sem...''
Ez nem igaz. A jelenlegi Socket 478 már több mint másfél éve megvan, és a cikk szerint az új csak 2004-ben jön (valamikor). Az összesen alsóhangon is két és fél év lesz. -
atus7377
aktív tag
:O
-
Pompi
nagyúr
Elolvastátok a cikk címét is? Segítek, így kezdődik: ''jövőre''
A socket 478 már most közel 2 éves mire lecserélődik túl lesz a hármon, szerintem ez már nem annyira durva. A 423-478 tényleg durva volt.
Az AMD-s platformon meg tényleg a chipszetek miatt lehet (érdemes) cserélgetni és ott is vannak undorító dolgok lásd via 333-333A majd ugyanez a 400-as chipszettel...
Szóval nem akarok egyik mellé sem állni, pláne nem az intel mellé, de ez szvsz nem akkora tragédia... -
tildy
nagyúr
Akkor mondok valamit.Egyszer upgradeltem, mert jo aron el tudtam meg adni a regi procim 400mhzrol 500ra.Es kurvajo volt , hogy nem kellett uj alaplapot venni.Es az is kurvajo lesz ha eladom a 2000+os procit mondjuk egy ev mulva, es az alaplapom siman viszi a 3000+os bartonokat is.Valaki igy cserel.Es szerintem ez olykor jo is.
-
Genialis
aktív tag
Ha az Intel így folytatja sokkal egyszerűbb lesz neki valami Via Epia szerűt csinálnia csak. Vagy ha továbbgondoljuk, egyszerűen csak félévente egy új konzolt.
-
Agyzuzo
addikt
Már miért kéne??? Ha kijön valamiből a legújabb az nem azt jelenti hogy rogvest rohanni kell megvenni. Én spec. 2-3 évente fejlesztem a gépem, de akkor nem csak procit cserélek, hanem lapot is és nem feltétlen az új socket miatt! (RAM, Serial ATA, Bluetooth, USB 2.0, egyéb okosságok). Az AMD fanok se felejtsék el, hogy a socket lehet hogy maradt, de chipsetből mindig van újabb! Úgyhogy ez nem indok és nem is akkora probléma!
-
anulu
félisten
Eddíg sem terveztem, hogy átnyergelek Intel platformra. Ezútán sem fogok... :DDD:DDD:DDD
-
elttiL
senior tag
És így fogják rögzíteni a zalaplappon:
http://www.materiel.be/news/temp/SocketLGA775.gif - tök egyszerű. -
-=V3rthil=-
őstag
Undorító! Ez az üzletpolitika egyszerűen UNDORÍTÓ!!! Remélem, hosszútávon szívni fog az Intel... Mondjuk ez nagyon valószínűtlen, de mind1:)) ) !!!
-
DoubleD
aktív tag
Hohó, ezt visszaszívom. Úgysem veszek Intelt! AMD K7 800 rulzzzzz :DDD
-
DoubleD
aktív tag
Kedves Intel. Elmész a
-
karyo
senior tag
válasz
CsendPenge #11 üzenetére
akinek ecs k7s5a van, abba nem valószinű hogy beletesz egy bartont.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
CsendPenge #11 üzenetére
Pontosan. A Duron 600-tol XP2400+-g meg egy nem mai K7S5A is tud fogadni barmilyen K7-s CPU-t. Ez azert eleg szeles paletta. Ez pedig anno kb P3-l egy idoben lett bemutatva, amit azota mar reges-reg nem is gyartanak Intel apoek.
Itt max csak a nagyobb FSB miatt kell ujabban deszkat cserelni, de aki most vesz nForce2-t annak tok mindegy, belepakolhatja akarmelyiket, mega a megs em jelent 400MHz-s FSB-s Barton-t is...
hobizoli -
CsendPenge
őstag
Hát, ezért ''éri'' meg AMD hívőnek lenni :D Ha valaki vesz egy jó alaplapot, akkor a 700-as durontól kezdve a bartonig bezárólag beletehet mindent. Intel esetében nincs remény az upgrtade-re.
-
Ploszi
senior tag
azt ne mondjátok már, hogy titeket meglepett a bejelentés :DDD
-
esteban
senior tag
válasz
gericooper #1 üzenetére
Ezt hivjak arukapcsolasnak .. buntetendo cselekmeny. Vajon megtehetne ha nem o lenne a meghatarozo a CPU piacon ?
-
rup1u5
nagyúr
Hardver fanatikok! ..a mai napon elavult a gépetek.
-
twollah
nagyúr
Lassan havonta kell az Intel hívőknek alaplapot cserélni?
-
válasz
gericooper #1 üzenetére
A gáz az, hogyha maga alatt vágná a fát, akkor azt valószínűleg a kőkemény profi managergárda is észrevenné. Valószínűleg tudják, mit csinálnak...
-
ManOwaR
tag
válasz
gericooper #1 üzenetére
nem hinném. eddig sem bukott bele az ilyen próbálkozásokba
-
gericooper
aktív tag
szvsz maga alatt vágja a fát ezzel az intel...legalábbis nagyon remélem.
az amd socket a mióta is van forgalomban?......és a barton core-nak köszönhetően ezt az évet még símán kihúzza.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest