- iPhone topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Bass
addikt
''2) 1800+ meg NEM gyorsabb mint a 2 Ghz-s P4, ne aggódj'' Ki aggódik????:))) (neked kellene ha ilyen procid van mert ha rájössz hogy ennyi pénzt kiadtál érte a fejedet a falba fogod verni:))Amúgy nem vitatkoznék de amúgy tényleg nem gyorsabb mert végignéztem pár tesztet és igazad lett ugyanis EGY SZEINTEN VANNAK!:))) no nem árban csak teljesítményben:)))ami nem kis teljesítmény egy 1533mhz-n ketyegő procitól,a másik hogy mindenki el van szálva hogy mennyire lehet tuningolni a Pentiumokat csak kérdem én ki jár jobban aki vesz pl egy 1800mhz-s P4-et és felnyomja 2,4ghz-re és akkor se ér az 1800-as xp nyomába(old man tuning a Gamer magazinban ja ugyan itt a 2ghz-es cel 3ghz-re3 húzva kb 1000pontal kevesebb mint az 1800xp alapból,és ez 100% hogy így van mert egy havernak 2,6ghz-en megy a cel és még úgy is hurka) vagy aki vesz egy xp-t és az alapból tudja a dolgokat és nem kell húzni,de viszont élettartama is több:))
-
hobizoli
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Akkor mondok valamit.Egyszer upgradeltem, mert jo aron el tudtam meg adni a regi procim 400mhzrol 500ra.Es kurvajo volt , hogy nem kellett uj alaplapot venni.Es az is kurvajo lesz ha eladom a 2000+os procit mondjuk egy ev mulva, es az alaplapom siman viszi a 3000+os bartonokat is.Valaki igy cserel.Es szerintem ez olykor jo is.
Aktív témák
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- iPhone topik
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- SkyShowtime
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest