- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
#95561216 #14 üzenetére
hát, pl van a családomban emberke, aki laptopon fejleszt (visual studio), én is csinálgatok ezt-azt (néha renderelek, stb), és szerintem 1 ilyen laptopot kár venni annak, aki wordre meg netre használja, a komolyabb dolgokhoz pedig ma igenis KELL az 1g ram. pl a fejlesztő rokon laptopjában 1.73as Intel M van, 1g-vel természetesen, és több, mint 1 éve vette.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
válasz
#95561216 #16 üzenetére
Ugyan mar, miert futeni? A fedel nem hinnem hogy felmelegedne, de sztem az a motor ami neha tekeri az olvasot, az se olyan nagy telsesitmenyu, hogy melegedest okozzon. Persze ha orakig max fordulaton porog a lemez, akkor esetleg elkepzelheto, de ilyet nehez elkepzelni.
Amugy sztem kenyelmes dolog, en a talcas megoldast kimondottan ruhellem. Mar mas Pana modelleken is lattam. Maga a gyarto pedig kimondottan innovativnak tunik nekem. -
EQMontoya
veterán
válasz
#95561216 #11 üzenetére
most adtam el 1 notit, 1.3as celeron M volt benne, és mondtam a srácnak, akitől vettem, hogy 512 ramot tegyen bele, mert 256 semmire nem elég... (bebootol az xp, tüzfal bejön, elinditassz 1 winampot és 1 firefoxot, majd swappel a gép, és még virusirtót nem használsz)
ez a proci, ami ebben a gépben van, több, mint 2x ekkora számitási teljesitménynel rendelkezik. Ne akarja már nekem senki elmagyarázni, hogy ezt ki lehet használni 512 rammal
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest