- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidhe
tag
válasz
EQMontoya #12 üzenetére
en meg most hasznalok egy laptopot, 1.4-es centrino vagy miatokom, 256 Mb ram - vidkartya, es 8 desktoppal is hasznalhato, kozben opera 10 ablakkal minimum, zene, film, programozas, hatterkep, terminalok garmadaval, chat, msn stb. azt a szamitasi kapacitast en pl kihasznalnam, amikor forditok programokat, vagy amikor csak hasznalom, mert gyorsabb lenne tole az egesz.
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #20 üzenetére
Ilyen laptopot nyilván azért vesznek, mert nem elsősorban irodában használnák kódolásra, hanem esetleg szabadtéren, visesebb környezetben (mondjuk vízügyesek) használnák, azok meg nem hardcore kódolni szoktak.
Aki meg igen, annak nem okoz feltehetően komoly mentális törést, hogy saját magának kell beletennie egy plusz 512-es, vagy 1gigás modultVagy akkor az lenne a probléma, miért van benn 2*512, jobb lenne ha 512 mellé tehetnél bele 1 gigást, stb.
pl a fejlesztő rokon laptopjában 1.73as Intel M van, 1g-vel természetesen, és több, mint 1 éve vette.
Én meg láttam már többéves p3-as szervert 4 giga rammal, most akkor általános, hogy mindenhez kell 4 giga manapság?Akinek kell beleteszi, ennyi, az a nem értenek hozzá dolog kicsit erős.
-
atosz
őstag
válasz
EQMontoya #20 üzenetére
Errol az 512/1024 RAMrol szalljunk mar le. Aki vesz egy ilyen gepet, az ugy is tisztaban van mire fogja hasznalni, es kepben lesz, hogy mennyi RAMra lesz szuksege. Sok mindenhez eleg az 512, de termeszetesen ajanlott az 1 giga. Ha a leendo tulajnak szuksege lesz ra, akkor egyszeruen beletesz megegy modult, ennyi. (Nekem sokszor szuksegem van a RAMra, ill szeretem ha sok van belole, ezert a p3-as laptopomba is belepakoltam 1 gigat, de teny voltak honapok, amikor egyaltalan nem lett kihasznalva.)
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #12 üzenetére
256 tényleg kevés (nekem is még csak annyi van a notiban, gyüjtögetek egyelőre), de 512 már elég szokott lenni a winnek normál használatra, és azért ezt a notit nem játékra csinálták. Azt meg kötve hiszem, hogy a gyorsabb proci miatt winnek kedve támad többet swappelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- EA Sports WRC '23
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Parfüm topik
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest