- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidhe
tag
válasz
EQMontoya #12 üzenetére
en meg most hasznalok egy laptopot, 1.4-es centrino vagy miatokom, 256 Mb ram - vidkartya, es 8 desktoppal is hasznalhato, kozben opera 10 ablakkal minimum, zene, film, programozas, hatterkep, terminalok garmadaval, chat, msn stb. azt a szamitasi kapacitast en pl kihasznalnam, amikor forditok programokat, vagy amikor csak hasznalom, mert gyorsabb lenne tole az egesz.
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #20 üzenetére
Ilyen laptopot nyilván azért vesznek, mert nem elsősorban irodában használnák kódolásra, hanem esetleg szabadtéren, visesebb környezetben (mondjuk vízügyesek) használnák, azok meg nem hardcore kódolni szoktak.
Aki meg igen, annak nem okoz feltehetően komoly mentális törést, hogy saját magának kell beletennie egy plusz 512-es, vagy 1gigás modultVagy akkor az lenne a probléma, miért van benn 2*512, jobb lenne ha 512 mellé tehetnél bele 1 gigást, stb.
pl a fejlesztő rokon laptopjában 1.73as Intel M van, 1g-vel természetesen, és több, mint 1 éve vette.
Én meg láttam már többéves p3-as szervert 4 giga rammal, most akkor általános, hogy mindenhez kell 4 giga manapság?Akinek kell beleteszi, ennyi, az a nem értenek hozzá dolog kicsit erős.
-
atosz
őstag
válasz
EQMontoya #20 üzenetére
Errol az 512/1024 RAMrol szalljunk mar le. Aki vesz egy ilyen gepet, az ugy is tisztaban van mire fogja hasznalni, es kepben lesz, hogy mennyi RAMra lesz szuksege. Sok mindenhez eleg az 512, de termeszetesen ajanlott az 1 giga. Ha a leendo tulajnak szuksege lesz ra, akkor egyszeruen beletesz megegy modult, ennyi. (Nekem sokszor szuksegem van a RAMra, ill szeretem ha sok van belole, ezert a p3-as laptopomba is belepakoltam 1 gigat, de teny voltak honapok, amikor egyaltalan nem lett kihasznalva.)
-
törölt tag
válasz
EQMontoya #12 üzenetére
256 tényleg kevés (nekem is még csak annyi van a notiban, gyüjtögetek egyelőre), de 512 már elég szokott lenni a winnek normál használatra, és azért ezt a notit nem játékra csinálták. Azt meg kötve hiszem, hogy a gyorsabb proci miatt winnek kedve támad többet swappelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest