- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquark
tag
Vettem egy ilyen szkennert (4010-est) és bár elég régi (2007-ben kezdték forgalmazni), de ujjonnan még mindíg 40eFt-ba kerül, én azt hittem, egy ilyen kategóriájú géppel nem lesz gond.
A problémám vele a dia és negatívszkenneléskor fellépő rendkívüli lassúsága, egy 5-ös diacsíkot kb. 45 perc alatt olvas be..., El is határoztam, hogy a gyári HP progi helyett megpróbálom a Photoshop CS1-el, de az meg úgy látom nem támogatja a diaszkennelést...Nem is a szkenner lassú, hanem a folyamat alatt mindkét procimag 99%-on megy, szerintem a HP beolvasóprogramja nem elég optimalizált. (2180-as , 2GHz-es C2D procim van, egyenlőre nincs túlhúzva...)
Tudna valaki tippet adni? Esetleg alternatív progit ajánlani, ami gyorsabb?
(Több száz diáról lenne szó!) -
-
törölt tag
Jajj srácok ne menjünk bele a HP eszközök szoftvereibe, mert áááááááááááááááááá...
Nyomtatóhoz (!!!!!), egy nyamvadt nyomtatóhoz teljes CD-nyi szoftver! Mikor a telepítő megkerülésével telepíted a nyomtatót, az inf fájlokkal, a többi szoftver telepítése automatikusan elindul, mindenféle kérdés nélkül már telepít is, úgy kell task managerből lelőni. Ha ezt tudtam volna, garantáltan nem HP-t veszek.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Remel ez is a leglalla 300 megas szornyuseggel gyun ki, ami raadsul kizarolagosan cak rendszergazdaval muxik rendesen, hogy ott dogonenek meg /tom hogy hp hozza sz.rasa szertin ken megnni de eddig meg nem gyutt ossze peidg ojjan okosakat tudnak mondani kar hogy sok koze nicns avaosaghoz:- ((((((((/
udv
neduddki -
''akár automatikusan is javítja...'' - A HP-t ismerve van rá emberi mód, hogy erről le lehessen beszélni?
Ez a sok HP ''Smart...'' ugyanis okosabb akar lenni a felhasználónál (mondjuk lehet, hogy a többségnél okosabb is), emiatt aztán többnyire kínszenvedés azt elérni, hogy azt csinálja, amit ÉN szeretnék.
-
Csapi007
veterán
Kicsit drágák...
-
nap
addikt
Vajon azt sikerult megoldaniuk, hogy az uveg szele es a sin parhuzamosak legyenek?
-
Drótszamár
őstag
Vajon használható szoftvert tudnak már írni hozzá, vagy ezekkel is kínszenvedés még a szkennelés ?
Komolyan érdekelne, ha van valakinek tapasztalata. -
Celtic
tag
A ''vörös, narancs, sárga, zöld, cián és kék''-ből a narancs az nem bíbor (magenta) kellene legyen?
Vagy ez valami új dolog? -
macilaci78
nagyúr
Sok pénz, jó minőség. Nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest