- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
az sem volt semmi, amikor megfőzte vmi húsnak és felszolgálta az egész családnak. majd a végén tálcán, almával a szájában behozta a fejét
(nem akartam 3 rövid hozzászólást külön kommentbe, szal kicsit átszerkesztettem, ezért van elcsúszva a response to ;) )
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
ha már itt tartunk, inkább örülni kelett volna, h a játékban vezeti le a feszültséget (már ha egyáltalán volt ilyen), mint a valóságban valódi fegyóval.
sokat játszottam a carmagedonnal, egyik kedvenc játékom volt. mégsem kezdtem combo pontokat szedni, mikor megkaptam a jogsimat...
ha conter terrosit volt, akkor még pozitívan is fel lehet fogni, h a virtuális terroristáktól akrja megmenteni a virtuális suliját
abból való félelmükben, h a kölkök fejében összemosdik a valóság a játékkal, a saját fejükben vállik egyé a két dolog.
a végén még oda jutunk, h börtönbüntetés adnak, ha egy játékban kirabolsz egy bankot...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest