Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ha olyan helyen garis, én a helyedben megpróbálnám bevinni, és megkérni őket, hogy rakjanak rá egy másikat máshova, hogy le tudd szedni a hütöt, megmondod, hogy nagyon melegszik cserélni nem akarod meg semmi, csak tényleg értesz hozzá és ne szivjad már meg ilyesmivel.. nem mindenhol görények, ha jofej a szervizes akkor simán aztmondja h ok sztem..
-
Etzel
aktív tag
aham, gondoltam hogy megcsinálom majd, csak még nme érkezett meg a kari, és természetesen meg kell jól vizsgálni is a csavarokat, ha rajta van a garjegy akkor szopóka, hameg nem akkor venni kell 2-3 ugyan olyan csavart, hiszen könnyen meglátni, hogy lesarkaztad-e a csavart vagy sem
-
bim
veterán
szerintem is le lehet venni a hütőt.
a nyák felső részén és szemből a levegőkiömlőnél fogja 2 csavar.ugyan nem szedtem le de gondolom igy van.
nekem is szépen melegszik.igaz nekem innom van a gyárilag 570/1800-as kivitel.
de Lord Zero utmutatása alapjáán megcsináltam hogy szabályozza a venti fordulatát a riva.
igy alapon 58%-65°
alacsony 3D alakalmazás 70%-70°
magas 3D alakalmazás 85%-75~80° -
ssolitude
őstag
A 68 fok valóban jó.
3DMark-ok után 87-89 fok. Idle 62 fok. Nagyon soknak találom.Ellenben nincs hangja, pedig RivaTunerben 100%-ot engedélyeztem a ventinek.Nálad csendes, vagy azért hallani?
Ma délután kiveszem, megnézem, le lehet-e venni gari vesztés nélkül(szerintem le) a hűtőt.
[Szerkesztve] -
ityam
őstag
hat nem tudom. tenyleg eleg hulyen hangzik.
nem hiszem hogy a vga tudna szamolni a proci helyett ha eppen nincs dolga. elegge meglepodnek ha lenne ilyen jellegu munkamegosztas koztuk. mert meg hogy valamit tud szamolni az addig ok de nem olyan merteku szamolasatvetelrol beszelunk szerintem amivel ennyire radikalis valtozas lesz.
de persze nem ertek ezekhez a dolgokhoz es igazad is lehet. csak en nem tudom elkepzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest