- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
viktor82 #935 üzenetére
jó ha majd meg akarsz válni tőle 2 év múlva... mondjuk a kórót 80-100%-kal meg lehet tunningolni 0 Ft-ból, a 4800-asat meg max 20-30%-kal szal nem mind1, de én akkor is AMDs maradok. A willmanette magos celeronjukkal 1 elétre elásták magukat nálam
Mennyit megy az S939-es 4800+ maxon?
Azon vacilálok hogy ki kéne próbálni ezt a kétmagos hülyeséget, mondjuk 3800+
A 4X00+-ok jóval drágábbak(illetve nem kaphatók)
kár hogy nem am2-t választottam anno, a tesztekben azt írták h az S9393 a gyorsabbmondjuk a kóró akkor még bitang drága volt(2006 szept.)
-
Bundás22
őstag
válasz
viktor82 #931 üzenetére
hát igen a 8600GTS jelenleg nemigen éri meg, túl drága a tudásához képest(a 8800GTS 320 hoz viszonyítva 65K vs 50K).
Mindegy én majd megvárom a középkategóriás ATI kártyákat most úgy tűnik az jobb lesz mint a 8600-as, meghát támogatni kell az AMD-t különben csődöt mondanak, és akkor az Intel+nvida monopolhelyzetbe kerül és akkor a feljődés megáll és az égbe szöknek az árak. Persze ez nem rajtam múlik, de ha mindenki radeont vesz akkor -
Bundás22
őstag
De CS nagyritkán ill F1 challenge, ill redalert
Hátnemtom 1X azt hallottam h az emberi szem 24kép/mp-et már folyamatosnak lát(ill az agy annak érzékeli, 40kép/mp a max amit érzekel az agy, afölött tökmind1. Sztem ha leültetnélek 2 gép mellé hogy játszál csak, tuti nem tudnád megmondani melyik adott ki mondjuk min 40-et melyik min 90-et(max ráhibázol). Az tény hogy ha növeled a grafikát akkor csökkennek az FPS-ek de 40-50 felett hót mind1. Nehogymár többet tudsz embert lelőni ha 1 mp alatt 40-et látsz vagy 90-et(mármint képet). ráadásul az emberi reakcióidő jó esetben 0,3-0,5 másodperc(ha nem szipuzol) most akkor meg mit számít hogy 1 képkocka 0,025mp-ig jelenik meg(40 fps) vagy 0,011(90FPS)MP-ig. Sztem mire felfogjuk már 20 képkockával tovább van a gép, pláne mire megmmozdítanád az egeret. Dehát ez mindenkinél így van....
-
Bundás22
őstag
válasz
viktor82 #922 üzenetére
Istenem ez a 8800as(méregdrága, sehol normális driver, sehol dx10-es játék még vagy félévig), egyáltalán támogatja ez a directX 10.1-et?
Vagy megint vehet az ember 8900GTX-et 160Kért mert az támogatja...
Mondjuk egyet nem értek: ez egy jó kari, kidob mondjuk 100 fps-t, de minek mikó 30 is elég az emberi érzékszerveknek?
Ezért vagyok én a középkategória híve
Vagy ez nem így van? -
Bundás22
őstag
talán sz@rul vannak megírva a játékok(illetve a programozók illetve a Hardveripar összejátszik), egyszerűbb ha pár évvel régebbi game-ekkel tolod
Pl. red alert ezen a konfigon kb 1200fps
Játékélmény ugyanaz sőt
Pl. Valaki írta:
Flight simulator X vs Flight simulator 2004
15 fps vs 85 fps
hát a screenshot-okat elnézve tök ugyanaz sőt
gondolj bele a Far cry-ba mennyi detail mennyi számolás és még az öreg willmanette magos celeronommal(!)(128L2 cache, 1,7Ghz) 9600XT 4X agp 512 100mhz SDram(!) 1024-ben medium-high-on gyönyörűen végigjátszottam(fps-t nem mértem de nem szaggatott)
Na az faszán van megírva!
Nehogymár 1 gagyi stratégiai játék kifogjon egy csúcs über brutál kb 300eFT-os konfigon!
Menjenek már(mármint a programozók)
ennek még a NASA(amely a világűr terjedéset számolja Xmilliárd csillaggal+bolygóval röppályával 1ütt) szuperszámítóge: na talán az elég lenne neki és egy atomreaktor fogyasztása...LOL
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest