- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
BF2-vel játszom. A Company-t nem ismerem, pedig azt adták a kártyámhoz. BF2-ben minden high 8X élsimítás és 100fps-nél nem mutat kevesebbet. Hol van itt a hátrány??? nekem mind1, h 100 v 110 fps. Viszont az órajelei miatt igenis gyorsabb mint a fent említett asus. stalker alatt minimum 5 fps(helytől függően) az MSI OC javára.
Nem érzem hátrányát a fele memóriának. Pénztárca szinten csak az előnyét érzem. Az meg, h túl van hajtva gyárilag még extra sebesség.
Majd ha mondjuk a crysis-ban érezni fogom a hátrányát akkor azt mondom igazad van. MIndenképp okosabb egy 320-as megvétele mint egy 640-esé. De mindenki maga tudja. Ez az én véleményem. Ezen vitázni nincs kedvem.
Üdv
ui: jó mind a 2 kártya
]
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
Volt szerencsém letesztelni egy Asus 8800GTS 640MB-s kártyát Core2Duo E6600-a és mit mondjak... 8334 pont???Hmmmm. Érdekes nekem az E6300-al a 320MB-s csinál 9457-et. Igaz húzva van a CPU 2.8Ghz-re. De SuperPi-ben is megnéztem és az enyém húzva csinál 20mp-et az E6600-as pedig alapon ugyanannyit.
Magyarul jobb egy gyárilag húzott MSI 8800GTS 320MB mint egy 640MB-s Asus. Következtetést levonva.
Üdv -
haky
senior tag
Szerintetek miért van az, h a legújabb nvidia (Xp-s) driverrel nem látom a hőmérsékletet. MIndenképp egy linre ajánlgat, h töltsem le a forceware n-tune progit hozzá.
-
haky
senior tag
A procid tuti a gyenge láncszem. Nekem Cor2Duo van E6300 2.24Ghz-en megy most és X1950pro-val ami a gts -től sokkal sokkal lassabb. És 25 fps alá soha nem ment ha meg kikapcsoltam az extra fényeket akkor nem 150fps hanem 250 volt, h 300.. 8800GTS-el ma fogom kipróbálni mivel még a kártya itt van a munkahelyemen.
-
haky
senior tag
Sziasztok
Na béleptem a 8800-asok körébe egy MSI 8800GTS 320MB Over Clock verzióval.
Munka utána megyek haza és ki is próbálom
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest