- Magisk
- Apple Watch
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
perla
csendes tag
1. Egy risc proci kisebb (most a cacheket hagyjuk). Mitol lenne nagyobb?
2. Ha minden egyforma (technologia, csikszelesseg stb.), akkor ugyanazert a penzert a kisebb lapkameretubol tobbet lehet gyartani.
Persze, csak nem a felso kategorias processzorokon van a haszon. Nyilvan nem akkor kaszal a ceg, amikor meg a fejlesztesi koltseget termeli vissza.
Pl. egy mostani Celeron proci arat szerinted mi hatarozza meg? Szerintem foleg az eloallitasi koltseg es a piac. Fejlesztes mar nem nagyon jatszik.
Mar volt szo rola, de nem ugyanazok a gondok. Pl. egy risc procinal nincsenek olyan nagy gondok, mint az x86 pipeline szopato flagallitasai. Szerintem ha riscet fejlesztettek volna, akkor mar most 4-5 gigahertznel tartananak, es teljesitmenyben meg legalabb 2x-nel. Az intel nem ezert nem csinalt riscet, hanem mert azt nem tudta volna eladni, az x86-ot meg igen.
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest