Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Onnan veszem, hogy joval korabban hallottam rola. Amikor ment a baszakodas a dvd +, -, es tarsai ugyeben, mar volt rola szo, hogy hegesztik a kek sugarat. Ez a hd meg titkos project lehetett, mert csak az utobbi par honapban kerult elo, kulonben tele lett volna vele a sajto. Azert irtam, hogy nekem ez jott le az egeszbol.
Amugy fenntartom, hogy nem mindig teljesek es napra keszek az ismereteim a temaban. Az informacio a madzagbol jon, nem a korongbol. -
CYBERIA
őstag
...nem (csak) az a lényeg, hogy milyen multiformátumú író kell a különböző szabványhoz tartozó adattároló lemezek írásához, hanem hogy ezeket miben, hogyan lehet majd lejátszani...
Megint igazad van, de az egyik lehetséges megoldás (felhasználói szinten) a multiformátumú meghajtók (lejátszókra is gondolva) létezése, a szábványok hasonlósága vagy különbözősége nekem például nem érdekes a felhasználás során.
szvsz a két formátum létezhet egyszerre, mint ahogy a DVD esetében is így van, sőt példaként a SACD és a DVD-A is megvannak, más kérdés, hogy a kettő egy cuccon belül ritkán fordul elő egyszerre(gondolom ilyesmi esetre gondolsz) -
Renwick
őstag
A Sony lehet, hogy jót röhögne, de a nagyobb PC-gyártó partnereknek (HP, Dell, Apple) valószínüleg eléggé lefelé görbülne a szája széle. A Betamax mögött nem állt ekkora érdekcsoport, itt már nem csak a Sony döntésén múlnak a dolgok.
Meg aztán itt vannak ugye a konzolok is; a PS3-ba márpedig igen sok lóvét feccölt a Sony. Szerintem nem fogják ezt annyiban hagyni. Legfeljebb megegyeznek egymással...
üdv
R. -
Cathfaern
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest