- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Onnan veszem, hogy joval korabban hallottam rola. Amikor ment a baszakodas a dvd +, -, es tarsai ugyeben, mar volt rola szo, hogy hegesztik a kek sugarat. Ez a hd meg titkos project lehetett, mert csak az utobbi par honapban kerult elo, kulonben tele lett volna vele a sajto. Azert irtam, hogy nekem ez jott le az egeszbol.
Amugy fenntartom, hogy nem mindig teljesek es napra keszek az ismereteim a temaban. Az informacio a madzagbol jon, nem a korongbol. -
nap
addikt
Nekem eddig az jott le az egeszbol, hogy jo regota hegesztettek a blue ray-t, aztan egyszercsak felbukkan egy hd-dvd, es most azon vetelkednek kinek van nagyobb.
Ja, es a vegen ugyis mi fogunk szivni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Filmgyűjtés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest