Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
igen, jön egy pár ember, mint pl. én is, de konkrét példával:
pl. CS 1.6, és gondolom egyéb engine-es játékokban is megvan a parancs a max. fps limitálására. csak egyszer próbáld ki légyszi CS-ben a max fps parancsot, mondjuk írd be, hogy ''fps_max 30'' és próbálj játszani..akár vsync off módban is, utána írd be, hogy pl. ''fps_max 500'', ilyenkor ugye annyi FPS-t fogsz kapni, amennyit csak képes a kártyád teljesíteni, ég és föld a különbség...nem beszélve arról, hogy stabil 100 FPS alatt minden fegyver szórása más, kszámíthatatlan, nem ebszélve a crosshair szűküléséről, ami jóval lassabb kevés FPS esetén, ezáltal a golyók is pontatlanabbak
bevallom, pl. autós játéknál nem olyan számottevő a 40 és 100 FPS közötti különbség, de ez mozgókép és engine függő is valószínűleg
egyébként nekem pont ez a bajom a vsync on módban, 1280*1024, vsync on, ekkor ugye az LCDm max 75Hz-re képes, és bizony nemcsak lassabban szűkül a crosshair és pontatlanabbul lő, de egy ''egér-smooth'' (mintha még kcisit siklana a kép, pedig már elengedtem az egeret) feeling is rájön, teljesen más, de ezt csak az érzi, aki már megszokta az egyik módot
a hírhez: én is inkább a második maggal számoltatnék fizikát, ha már jó áron elérhető a vas, akkor hazsnáljuk is ki, ne csak néhány célprogramban (videokonvertálás, direkt több szálra írt programok), igenis a desktop alkalmazások nagy része íródjon át már több magra
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest