- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
igen, jön egy pár ember, mint pl. én is, de konkrét példával:
pl. CS 1.6, és gondolom egyéb engine-es játékokban is megvan a parancs a max. fps limitálására. csak egyszer próbáld ki légyszi CS-ben a max fps parancsot, mondjuk írd be, hogy ''fps_max 30'' és próbálj játszani..akár vsync off módban is, utána írd be, hogy pl. ''fps_max 500'', ilyenkor ugye annyi FPS-t fogsz kapni, amennyit csak képes a kártyád teljesíteni, ég és föld a különbség...nem beszélve arról, hogy stabil 100 FPS alatt minden fegyver szórása más, kszámíthatatlan, nem ebszélve a crosshair szűküléséről, ami jóval lassabb kevés FPS esetén, ezáltal a golyók is pontatlanabbak
bevallom, pl. autós játéknál nem olyan számottevő a 40 és 100 FPS közötti különbség, de ez mozgókép és engine függő is valószínűleg
egyébként nekem pont ez a bajom a vsync on módban, 1280*1024, vsync on, ekkor ugye az LCDm max 75Hz-re képes, és bizony nemcsak lassabban szűkül a crosshair és pontatlanabbul lő, de egy ''egér-smooth'' (mintha még kcisit siklana a kép, pedig már elengedtem az egeret) feeling is rájön, teljesen más, de ezt csak az érzi, aki már megszokta az egyik módot
a hírhez: én is inkább a második maggal számoltatnék fizikát, ha már jó áron elérhető a vas, akkor hazsnáljuk is ki, ne csak néhány célprogramban (videokonvertálás, direkt több szálra írt programok), igenis a desktop alkalmazások nagy része íródjon át már több magra
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest