- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Friss hír a rivális hardverportálról: [link]
-
Zanik
addikt
Fogalmam sincs, talán 1,5-2? De ez abszolút csak rendszervinyónak jó! Programokat telepíteni felesleges, mert az Asus egy linuxra épülő saját oprendszert rak rá! XP-t szerintem hülyeség telepíteni, ez a noti NEM arra való. Ez egy egész más koncepció, ez egy olcsó, kisméretű, egyszerű feladatokra szánt kompakt noti, csak a legalapabb dolgokra lehet használni.
-
Zanik
addikt
Hát szeptember közepére igérik az első 20.000 darab szállítását (Európába is) de leginkább csak a drágább 349 dolláros változatból! Mo.-ra szerintem csak októberre jön be 1-2 darab, talán decemberre már több, de az is lehet hogy idén itthon forgalomba se kerül, csak jövőre!
-
Zanik
addikt
külső vinyón op-rendszer? elvileg lehet, gyakorlatilag nem tudom hogy kell megvalósítani (sose próbáltam). Szűkösen még XP is elfér. 7'' nem a világvége, a PDA-knak általában 3,5'' ez annak a duplája, arra amire a Eee PC való szerintem bőven elég. Van olyan hogy usb-s külső DVD-író, WD passport, könnyű ma már kiegészíteni egy notit!
-
Zanik
addikt
Nesztek [link]. Belgáknál 346euróért hírdeték, kb. 90e Ft. Szerintem az olcsó subnotiról szőtt álmainknak befellegzet. Az Asus sztem elcseszte, túl sokat ígértek...
[Szerkesztve] -
Zanik
addikt
Na, egyre elkeserítőbb híreket olvasok. Amerikában csak késő szeptemberre ígérik, úgyhogy valszeg mégse tudok USA-ból hozatni, pedig már kezdtem örülni.
A 199$-os árat már szinte biztos nem tudja tartani az Asus, és a legolcsóbb 2Gb(!)os és 2cellás aksival szerelt változat is kb. 239$ lesz! Az európai forgalmazással kapcsolatban is minden bizonytalan, ráadásul a nyugati országokhoz csatolt árak is már elég hátborzongatóak, mi lesz belőle addigra mire Mo.-ra ér?! -
Zanik
addikt
Igen akkora, közben találtam egy oldalt http://www.allasus.com ahol már előrendelhető a gép, de ott is csak későbbre igérnek infókat. Hát kezdek félni, hogy mire megjelenik, addigra bátyámnak haza kell jönnie az USA-ból, úgyhogy lehet mégse lesz ilyen olcsó subnotim...
[Szerkesztve] -
Zanik
addikt
Hát elég zavaros dolgokat olvastam róla mostanában. Taiwanban kezdték el árulni, de USA-ba csak augusztus második felére ígérik, néhol azonban olyat is olvastam, hogy lehet hogy szeptemberre csúszik.
Voltak még olyan infók is hogy a 199$-ár is felcsúszik 229$-re, és hogy a legalapabb 4Gb-os csak egy 2cellás aksival lesz szerelve, ami kb. 2órát bír. A 10''-os változatot pedig elvetették, mert az már konkurál az Asus más kategóriájú notijaival, így max. 9''-osat szerelnek bele. Egyes hírek szerint lesz belőle fekete is, és lesz benne ''voice command'' is... -
Zanik
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged