Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_Power
tag
Számomra felejtős a dolog, ha tényleg csak 90-100k Huf között lehet itthon jozzájutni. Én valami egyszerű és olcsó készüléket kerestem és amivel tudok menetközben netezni wifin keresztül. Semmi sallang, semmi extrák, alapgép, cserébe bomba ár. Azért még bizakodok, hiszen ha az Asus nem is, de esetleg valamelyik másik távolkeleti gyártó csak megoldja ezt a problémát. Technikailag mindenképpen lehetséges és az XO/100$-os laptop példája mutatja, hogy már kellően olcsó alkatrészek is rendelkezésre állnak...
-
Peat;)
veterán
Azért rakott rá Asus linuxot mert olcsó, nem azért nem mert xp nem való rá...
Ráalakította és kész, 5,5 milla db eladásával számol jövőre, linuxot ráalakítani amúgy sem lehetett erőforrásigényes a részükről, nem új oprendszert írtak, így jön ki a legolcsóbbra.
Elbírja az xp-t, szerintem aki használni vásárolja első dolga hogy xp-t rak rá, pl én is mert kell szöveget szerkeszteni, excelezni is pl. Ez szórakoztató gépnek önmagában drága szerintem, aki csak videora meg netezni veszi sokkal jobban jár már egy okostelefonnal szerintem amiben van wifi....Asustól azért nyilatkozzák hogy nem notebook mert leesett nekik hogy önmaguknak csináltak konkurenciát, de egy 8-900 mhzes mobil celeron(ami lehet hogy 1,2 ghz is lesz) nemigaz hogy nem bírja a filmeket meg xp-t..
A belinkelt hír meg nagyon összecsapott, több olyan hír is volt hogy nem lesz 10''-es kijelzővel, meg a kezdő ár sem stimmel (50 ezer)
''Az Eee PC-t inkább böngészésre, képek nézegetésére, zenehallgatásra, hordozható terminálként képzelik el az Asusnál.'' erre már bármely mai mobiltelefon képes. Ekkora hülyeséget rég olvastam. 900mhz képet nézegetni és zenét hallgatni lol.
[Szerkesztve] -
Max_Power
tag
Végülis a 239$ sem lenne még rossz ár, csak sajna mire ideér hozzánk... Egyébként tuti, hogy lejjebb fog a későbbiekben menni az ára, most szerintem látták, hogy mekkora az érdeklődés és kaszálni akarnak egy kicsit, de ha minden igaz a ''100 dolláros'' notebooknak is lesz kiskereskedelmi változata, így a konkurrencia is adott. Ha meg a többi gyártó is látja, hogy mekkora sikersztori az egész, egyre többen akarnak majd beszállni. Szerintem egy éven belül már reális lehet a 39k-s magyar árcédula is...
-
Peat;)
veterán
A linkelt fórum alapján még hegesztik a gépet. Szóval sorozatgyártásban sincs. Megfelelő készlet eléréséhez meg 1-2 hónap kell még asusnak is. Szerintem hogy ne égjen akkorát szeptember végén már kapható lesz a főbb piacokon, de csekély mértékben. Nálunk meg október-november. A nagyobb kijelző 8 vagy 8.9'' lesz, a 7-es kijelző modell alapára már 229$ ami magyarosan átszámolva kb 67 000 huf és 2 cellás akksit jelent. Tehát egy használható 7-es gép is benne lesz vagy 80ban sajnos.
egyébként www.eeeuser.comon szinte minden info fellelhető, amit én még nem találtam meg az a 7-es kijelző felbontása, egy helyen olvastam hogy 800*480 de nem lett megerősítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged